Julegaven til manden

Her finder du 10 julegaveideer til manden der elsker at cykle mountainbike.

Hvad ønsker du dig i år? Selv om vi alle godt ved at julen nærmer sig med hastige skridt, så kommer spørgsmålet om hvad vi ønsker os i julegave ofte bag på os. Men i år har vi gjort det nemt for dig som mand at fortælle hvad du ønsker dig. Faktisk behøver du ikke en gang at fortælle det, du kan blot sende et link til denne side, og så eller bare krydse finger for at en af disse 10 julegaveønsker til manden der har alt, ligger under juletræet i år.

1. Club Ride Evolution Asphalt bukser

Kan du ikke få det street nok, så tjek disse lækre bukser fra Club Ride ud! Her får et par bukser som er bygget til mtb i skoven, eller Dirt jump på BMX banen. Ja faktisk kan du bruge dem både før, under og efter. Bukserne er lavet med 10% spandex, så der er masser af bevægelighed i dem.

Evolution Asphalt har selvfølgelig lynlås lommer, og så er de både vind- og vandafvisende.

Pris: 999,- | GÅ TIL BUTIK

2. Værksteds forklæde fra Muc-Off

mucoff-forklaedeKender du det, at man bare lige skal ud i værkstedet og smøre kæden, eller skifte et dæk, og ikke orker at skifte tøj? Vi kender det alle sammen, og alligevel går det ofte galt, og vi kommer retur med pletter på vores nye trøje. Løsningen er dette værkstedsforklæde fra Muc-Off, som du bare ikke kan leve uden.

Med dette forklæde hængende fast ude i værkstedet, er det slut med at få olie og andet snavs på tøjet, når du bare lige skal ud og se til cyklerne.

Pris: 299,- | GÅ TIL BUTIK

3. MTB handske fra GripGrab

GripGrab er et Dansk firma, som er kendt for deres gode kvalitet. Deres nyeste bud på en lækker MTB handske er denne Racing edition med lange finger. Handsken har en super pasform, og giver et fantastisk greb på styret, og så ser den bare rigtig lækker ud.

Den er selvfølgelig åndbar, og kompatibel med touchskærme.

Pris: 399,- | GÅ TIL BUTIK

4. MTB weekendophold på Sydfyn

MTBX har i samarbejde med Hotel Christiansminde lavet et lækkert weekendophold med masser mtb og hygge. Tag vennerne eller kæresten med på weekend til foråret, og hyg med en masse andre mountainbikere, og prøv det kendte spor på Skovhuggeren.

Pris: 1.595,- | LÆS MERE HER

5. Husk lige hyggen

Lindy Aldahl blev landskendt for sin medvirken i Rigtige mænd, og med sin lune humor og gode humør, blev han hurtig populær. Rigtig mange mænd kunne relatere til Lindy’s livstil, med lidt for meget mad, lidt for mange cigaretter og alt for lidt motion.

Men som du nok ved, så ændrede Lindy Aldahl livstil, uden på nogen måde at være fanatisk, og fandt glæde ved blandt andet mountainbike. Så dette er den perfekte gave til manden der spiser for meget og bevæger sig for lidt.

Husk lige hyggen – Bliv sundere uden at være frelst

Pris: 199,95 | LÆS MERE HER

6. Weekendophold på Vejlsøhus

Skal du score nogle billige point hos din partner, så giv ham et weekendophold på Vejlsøhus ved Silkeborg. Lader du ham tage cyklen med, så kan du leje et værelse med cykelparkering, hvilket nok skal imponere ham. Der er ikke langt fra Vejlsøhus, ud til de lokale spor i Silkeborg, og vil du ikke selv med ud og cykle, så er der rig mulighed for at løbe eller gå en tur i området.

Efter sådan en weekend, vil han virkelig føle han skylder på kontoen.

Pris: Læs mere på Vejlsøhus.dk

7. SixSixOne Evo Am

SixSixOne er ikke så kendt i Danmark, men de laver noget lækkert mtb udstyr, og er også et særdeles kendt brand indenfor BMX og MX. Tidligere på året fik vi fornøjelsen af at prøve deres Evo Am cykelhjelm, som scorede topkarakter. Hjelmen er sikker, flot, praktisk og så har den en super pasform.

Hvis du har tid kan du læse vores test af hjelmen her

Pris: 1.199,- | GÅ TIL BUTIK

8. FiveTen Freerider Pro MTB sko

Five Ten er noget af det ypperste inden for mountainbike sko til Flats. Er din mand typen der køre i Baggy bukser, så vil han helt sikkert også blive glad for at par Freerider Pro fra Five Ten. Det er en sko der udover at have en god pasform, og være super god til at cykle i, også giver street credit langt ude på sporene.

Denne model hedder Night-Navy,men Five Ten sko fås i mange varianter.

Pris: 999,- | GÅ TIL BUTIK

TIP: Vi har tidligere testet Freerider elements. Læs testen her

9. Garmin Edge 520 Bundle

Man må aldrig gå ned på udstyr, så enhver mand med respekt for sig selv har en cykelcomputer med GPS. De fleste vælger denne Garmin 520, da den kan alt det en moderne cykelcomputer skal kunne, men samtidig til en pris de fleste kan være med på.

Så skal du gøre ham rigtig glad, så stik ham en Garmin 520 i bundleversion (Bundle betyder at der følger pulsmåler, speedsensor, kadencesensor og diverse beslag med)

Pris fra: 1.999,- | GÅ TIL BUTIK

Vi har tidligere testet Garmin Edge 520

10. Svedtrøj med rullekrave fra Sensor

Lækker og funktionel svedundertrøje med rullekrave fra mærket sensor. Svedtrøjen er den Double Face, hvilket betyder at den har en plus og en minus side, så den kan vendes alt efter brug. Plus siden er egnet til varmt vejr, hvor den vil transportere sveden væk fra kroppen, og holde dig kølig. Vender du den om er det minus siden, som har en isolerende effekt, og holder dig varm i de kolde perioder.

Pris: 199,- | GÅ TILBUTIK

11. Værktøjssæt til cykelværkstedet

Vi kan lave alt selv, og hvis vi ikke kan, så er det fordi vi ikke har det rigtige værktøj. Dette sæt er et godt “begyndersæt”, som indeholder de mest basale stykker værktøj til de fleste cykelreparationer. Hele 44 dele indeholder denne kuffert, som f.eks. kædeadskiller, aftrækkere, pedalnøgler, nippelnøgler og dækjern.

Giver du manden dette værktøjssæt, så er det på eget ansvar, da han nu vil bruge endnu mere tid på at nusse om sin cykel.

Pris: 499,- | GÅ TIL BUTIK

Dette var vores 10 bud på julegaver til manden der kører mountainbike og har alt. Synes du mod forventning, ikke lige der var noget her på listen, som vil passe under juletræet, så kan vi anbefale et gavekort til jeres lokale cykelhandler. Så kan han selv gå ned og købe lige det han står og mangler.

Glædelig jul

P.S. Vi har også lavet 10 julegaver til kvinden

1 kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *