Julegaven til manden

Hvad ønsker du dig i år? Selv om vi alle godt ved at julen nærmer sig med hastige skridt, så kommer spørgsmålet om hvad vi ønsker os i julegave ofte bag på os. Men i år har vi gjort det nemt for dig som mand at fortælle hvad du ønsker dig. Faktisk behøver du ikke en gang at fortælle det, du kan blot sende et link til denne side, og så eller bare krydse finger for at en af disse 10 julegaveønsker til manden der har alt, ligger under juletræet i år.

1. Drikkerygsæk fra Trespass

Hel enkel drikkerygsæk, til en pris hvor de fleste julegave budgetter kan være med. Denne rygsæk fra Trespass har en kapacitet på hele 15 liter og er inkl. 2 liter drikkeblære. Så med denne julegave til manden, er der både plads til ekstra vand, værktøj, og en ekstra jakke.

Rygsækken har 2 stropper på både bryste og hofte, så den sidder godt på hele turen.

Pris: 299,- | GÅ TIL BUTIK

2. Værksteds forklæde fra Muc-Off

mucoff-forklaedeKender du det, at man bare lige skal ud i værkstedet og smøre kæden, eller skifte et dæk, og ikke orker at skifte tøj? Vi kender det alle sammen, og alligevel går det ofte galt, og vi kommer retur med pletter på vores nye trøje. Løsningen er dette værkstedsforlæde fra Muc-Off, som du bare ikke kan leve uden. Med dette forklæde hængende fast ude i værkstedet, er det slut med at få olie og andet snavs på tøjet, når du bare lige skal ud og se til cyklerne.

Pris: 299,- | GÅ TIL BUTIK

3. Vinterhandske fra GripGrab

gripgrab-cloudburstGripGrab er et Dansk firma, som er kendt for deres gode kvalitet. Deres nyeste bud på en vinter (Forår/efterår) handske er CloudBurst, som udmærker sig ved at være utrolig slidstærk, og være både vind- og vandtæt. Så er for man altså en handske med mange kilometer i.

Pris: 539,- | GÅ TIL BUTIK

4. Alé skoovertræk Nordik

Der er næsten ikke noget være end kolde fødder når man er ude at cykler. Med et par skoovertræk fra Alé skulle det gerne være muligt at cykle og samtidig holde fødderne varme. Skoovertrækket er i vindtæt materiale med lynlås i siden og forstærket tåspids, og holder fødderne varme og tørre.

Praktisk overtræk til de kolde måneder.

Pris: 249,- | GÅ TIL BUTIK

5. Bibshorts fra Diadora

diadora-bib-shortsHer er virkelig mulighed for at lave et røverkøb. Cykelpartner har fået et stort parti Diadora Bibshorts, som de nu sælger til en hel favorabel pris. Cykelbukserne er Diadora’s kendte kvalitet, med pude. Bukserne er lavet i DiaDry, som er et materiale der leder sveden væk fra kroppen og ud af materialet, hvorefter det fordamper. Og til den pris kan man altid bruge et par ekstra Bib shorts, så der er nogle at skifte med

Pris: 249,- | GÅ TIL BUTIK

6. Fox Flux Creo Cykelhjelm

Man kan ikke få for meget sikkerhed! I takt med at der kommer flere og flere ryttere på sporene i de Danske skove, ser vi desværre også flere uheld. Det kan ske for os alle, så derfor er det altid en god ide at pakke de mest udsatte dele ind. Cykelhjelmen er obligatorisk, og er den gamle ved at være slidt, har den allerede fået nogle stød, så er det tid til at skifte til en ny. Denne Fox Flux Creo er en god all-round mountainbike hjelm.

Pris: 799,- | GÅ TIL BUTIK

7. Five-Ten Freerider Elements MTB sko

five-ten-freerider-elementsFive-Ten er noget af det ypperste inden for mountainbike sko til Flats. Er din mand typen der køre i Baggy bukser, så vil han helt sikkert også blive glad for at par Freerider Elements fra Five-ten. Det er en sko der udover at have en god pasform, og være super god til at cykle i, også give street credit langt ude på sporene. Bemærk at skoen fås i flere farver.

Pris: 779,- | GÅ TIL BUTIK

TIP: Vi har tidligere testet Freerider elements. Læs testen her

8. Fox T-shirts

fox-t-shirtSelv når vi ikke kører rundt på cykel, vil vi gerne skilte med vores hobby. FOX er et kendt brandt inden for mountainbike og actionsport, så en t-shirt fra Fox, vil helt sikkert vække glæde.

Der findes så mange seje T-shirt, at vi umulig kan vælge en enkel ud, så vi må nøjes med at henvise til et bredt udvalg hos EasyMX

Pris fra: 149,- | GÅ TIL BUTIK

9. Svedtrøj med rullekrave fra Sensor

Lækker og funktionel svedundertrøje med rullekrave fra mærket sensor. Svedtrøjen er den Double Face, hvilket betyder at den har en plus og en minus side, så den kan vendes alt efter brug. Plus siden er egnet til varmt vejr, hvor den vil transportere sveden væk fra kroppen, og holde dig kølig. Vender du den om er det minus siden, som har en isolerende effekt, og holder dig varm i de kolde perioder.

Pris: 179,- | GÅ TILBUTIK

10. Værktøjssæt til cykelværkstedet

cykelvaerktoejssaetVi kan lave alt selv, og hvis vi ikke kan, så er det fordi vi ikke har det rigtige værktøj. Dette sæt er et godt “begyndersæt”, som indeholder de mest basale stykker værktøj til de fleste cykelreparationer. Hele 32 dele indeholder denne kuffert, som f.eks. kædeadskiller, aftrækkere, pedalnøgler, nippelnøgler og dækjern

Pris: 499,- | GÅ TIL BUTIK

BONUSGAVE: MTB tur til Tjekkiet i 2018

MTB tur til Tjekkiet – April 2018

Dette var vores 10 bud på julegaver til manden der kører mountainbike og har alt. Synes du mod forventning, ikke lige der var noget her på listen, som vil passe under juletræet, så kan vi anbefale et gavekort til jeres lokale cykelhandler. Så kan han selv gå ned og købe lige det han står og mangler.

Glædelig jul

P.S. Vi har også lavet 10 julegaver til kvinden

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *