Her finder du 10 julegaveideer til manden der elsker at cykle mountainbike.

Hvad ønsker du dig i år? Selv om vi alle godt ved at julen nærmer sig med hastige skridt, så kommer spørgsmålet om hvad vi ønsker os i julegave ofte bag på os. Men i år har vi gjort det nemt for dig som mand at fortælle hvad du ønsker dig. Faktisk behøver du ikke en gang at fortælle det, du kan blot sende et link til denne side, og så eller bare krydse finger for at en af disse 10 julegaveønsker til manden der har alt, ligger under juletræet i år.

1. Værksteds forklæde fra Muc-Off

mucoff-forklaedeKender du det, at man bare lige skal ud i værkstedet og smøre kæden, eller skifte et dæk, og ikke orker at skifte tøj? Vi kender det alle sammen, og alligevel går det ofte galt, og vi kommer retur med pletter på vores nye trøje. Løsningen er dette værkstedsforklæde fra Muc-Off, som du bare ikke kan leve uden.

Med dette forklæde hængende fast ude i værkstedet, er det slut med at få olie og andet snavs på tøjet, når du bare lige skal ud og se til cyklerne.

Pris: 299,- | GÅ TIL BUTIK

2. Mountainbike rejse til Gardasøen

Oplevelser kan ikke byttes, men tilgengæld holder de hele livet. Vi var i foråret med danske MTB-Adventure på tur rundt om Gardasøen. En mountainbike oplevelse der stadig står skarpt i hukommelsen, som en af de bedste. Gardasøen byder på masser af højdemeter, flot natur, fede nedkørsler, og MTB-Adventure sørger for hyggelige lokale overnatningssteder og rigtig Italiensk mad.

Vi har tidligere skrevet om MTB-Adventure, som i kan læse her. Er Gardasøen ikke lige noget, så har de masser af andre spændende destinationer, og alle med danske guides.

Pris fra: 5.950,- | GÅ TIL BUTIK

3. Topeak joeblow mountain X

Topeaks fodpumpe Mountain x er en rigtig god pumpe til at have stående på værkstedet, når dækkene skal pumpes, ligegyldigt om det er med slange eller tubeless opsætning. Pumpen pumper 50 % hurtigere end normale fodpumper, og så kan den pumpe dæk op til 4 bar.

Joeblow Mountain X har en indikator på røret, så man altid kan se, hvad trykket i slangen er. På selve måleren sidder der en lille manuel indikator, som man kan flytte rundt på måleren. Derved kan man altid huske det tryk man sætte i sidste gang. Den pumper raceventiler og autoventiler, og så kommer der en adapter med til bolde.

Der er tale om en kvalitetspumpe lavet af stål, en pumpe man kan have i mange år.

Pris: 400,- | LÆS MERE HER

4. Mountainbike bog

Bogen er en blanding af fortælling, historier, interviews, samt konkrete “Sådan gør du”-artikler. Den tidligere professionelle mountainbiker Mads Weidemann, har bidraget med sin erfaring og viden, fra de mange år som aktiv rytter og underviser.

Journalist og forfatter Søren Frandsen  har sørget for at binde bogen sammen med ord og billeder. Resultatet er en flot bog, med masser af konkrete tips og guides, fortalt så alle kan forstå det.

Pris: 350 | LÆS MERE HER

5. Weekendophold på Vejlsøhus

Skal du score nogle billige point hos din partner, så giv ham et weekendophold på Vejlsøhus ved Silkeborg. Lader du ham tage cyklen med, så kan du leje et værelse med cykelparkering, hvilket nok skal imponere ham. Der er ikke langt fra Vejlsøhus, ud til de lokale spor i Silkeborg, og vil du ikke selv med ud og cykle, så er der rig mulighed for at løbe eller gå en tur i området.

Efter sådan en weekend, vil han virkelig føle han skylder på kontoen.

Pris: Læs mere på Vejlsøhus.dk

6. SixSixOne Evo Am

SixSixOne er ikke så kendt i Danmark, men de laver noget lækkert mtb udstyr, og er også et særdeles kendt brand indenfor BMX og MX. Tidligere på året fik vi fornøjelsen af at prøve deres Evo Am cykelhjelm, som scorede topkarakter. Hjelmen er sikker, flot, praktisk og så har den en super pasform.

Hvis du har tid kan du læse vores test af hjelmen her

Pris: 1.199,- | GÅ TIL BUTIK

7. Mountainbike tur til Pod Smrkem

Tjekkiet er de senere år blevet et rigtig populært sted at tage hen for mountainbikere. Flere af os her fra MTBX redaktionen har besøgt Tjekkiet indtil flere gange. Pod Smrkem ligger i den nordlige del, op mod grænsen til Polen. Så det er overskuelig køreafstand, og det er hele køreturen værd.

MTB Travels laver 4 dages ture til Tjekkiet (torsdag til søndag), hvor I bliver indlogeret på hotel i Polen lige op til grænsen, så i krydser grænsen til Tjekkiet på cykel.

Pris: 2.599,- | GÅ TIL BUTIK

Vi har tidligere skrevet om Pod Smrkem

8. Garmin Edge 520 Bundle

Man må aldrig gå ned på udstyr, så enhver mand med respekt for sig selv har en cykelcomputer med GPS. De fleste vælger denne Garmin 520, da den kan alt det en moderne cykelcomputer skal kunne, men samtidig til en pris de fleste kan være med på.

Så skal du gøre ham rigtig glad, så stik ham en Garmin 520 i bundleversion (Bundle betyder at der følger pulsmåler, speedsensor, kadencesensor og diverse beslag med)

Pris fra: 1.999,- | GÅ TIL BUTIK

Vi har tidligere testet Garmin Edge 520

9. GripGrab Merino sokker

Det siges at bløde pakker altid er kedelige. Så forestil dig hvis der er et par sokker i? Sådan behøver det dog ikke at være, for er modtageren mountianbiker, så vil han sætte pris på et par GripGrab merino vinter sokker.

Der er ikke noget værre en kolde fødder, og med det vind og vejr vi har her i Danmark, så er et par gode strømper vigtige at have på lager.

Pris: 129,- | GÅ TILBUTIK

10. Værktøjssæt til cykelværkstedet

Vi kan lave alt selv, og hvis vi ikke kan, så er det fordi vi ikke har det rigtige værktøj. Dette sæt er et godt “begyndersæt”, som indeholder de mest basale stykker værktøj til de fleste cykelreparationer. Hele 44 dele indeholder denne kuffert, som f.eks. kædeadskiller, aftrækkere, pedalnøgler, nippelnøgler og dækjern.

Giver du manden dette værktøjssæt, så er det på eget ansvar, da han nu vil bruge endnu mere tid på at nusse om sin cykel.

Pris: 499,- | GÅ TIL BUTIK

Dette var vores 10 bud på julegaver til manden der kører mountainbike og har alt. Synes du mod forventning, ikke lige der var noget her på listen, som vil passe under juletræet, så kan vi anbefale et gavekort til jeres lokale cykelhandler. Så kan han selv gå ned og købe lige det han står og mangler.

Glædelig jul

P.S. Vi har også lavet 10 julegaver til kvinden