Bliv skribent

Elsker du mountainbike og kan du lide at skrive? Så kan du blive skribent for MTBX.

Vi søger en række skribenter som har tid og lyst til at være en del af teamet bag magasinet. Vi stiller ikke de store krav, blot du har lyst til at skrive artikler, nyheder, produkttest, anmeldelser og andet der er relevant for vores læsere som er folk der ligesom dig elsker mountainbike.

MTBX er et frivilligt projekt, og det er derfor ulønnet at skrive for magasinet. Det eneste vi kan tilbyde er din egen profilside (eksempel på profilside), hvor du kan have henvisning til din egen hjemmeside, din klub, Twitter, LinkedIn etc. Derudover modtager vi løbende tilbud om at teste gear og grej, som bliver sendt ud til vores skribenter.

Vi har ikke nogen krav til hvor ofte du skal skrive, men vi har ambitioner om løbende og dagligt at kunne leverer relevante artikler til vores læsere. Så uanset om du vil skrive dagligt, ugentligt eller månedligt er du velkommen på holdet.

Sådan gør du

Har du lyst til at kalde dig skribent på MTBX.dk så send en mail til hello@mtbx.dk og fortæl lidt om dig selv, og hvilke emner du kunne tænke dig at skrive om. Så opretter vi dig i systemet, så du kan logge ind og skrive artikler.

Kort om MTBX

MTBX er et online mountainbike magasin startet i maj 2014. Det er tænkt som et ikke-kommercielt projekt, som vil udbrede kendskabet til MTB og oplyse, informere og guide mountainbikere med nyheder og guides. Vi har allerede ca. 30.000 sidevisninger om måneden og over 5.000 fans på Facebook.