Vi har fundet 10. gode julegave ideer til kvinder der cykler mountainbike. Så kig med og bliv inspireret.

Julen nærmer sig, og det er ved at være sidste chance for at komme med sin ønskeseddel. Vi har i år forsøgt at gøre det nemt for dig, og har lavet denne liste med 10 julegaver til kvinden der kører mountainbike. Så du slipper for besværet og kan nøjes med at dele et link til denne artikel med dem du er på julegave med 🙂

1. MTB ferie

Hvad vil være bedre end at give en gave, man selv kan være med til? Giv hende en mountainbike ferie for 2 personer i julegave, og kryds finger for det er dig hun tager med. MTB-Adventure er et dansk firma, der har specialiseret sig i mountainbike rejser rundt omkring i Europa og Afrika. Det unikke ved MTB-Adventure er at deres ture ikke handler om at komme først, men om den gode MTB oplevelse.

Vi kan anbefale turen “Gardasøen rundt”, hvor du cykler Gardasøen rundt på 5 dage, og oplever en masse små hyggelige lokale overnatningssteder og udsøgte restauranter.

Priser fra ca. 5.000,- | LÆS MERE HER

2. Drikkerygsæk på 15 liter inkl. 2 liter drikkeblære

Trespass er et engelsk mærke, som laver lækre outdoor kvalitetsprodukter til fornuftige penge. En af de produkter er denne enkelte og praktiske drikkerygsæk, som rummer hele 15 liter, og er inkl. en 2 liters drikkeblære, som selvfølgelig kan tages ud.

Med en pris på kun kr. 299 er det en super gaveide, som i flot blå farve vil klæde de fleste mountainbike piger.

Pris: 299,- | GÅ TIL BUTIK

3. Shimano SH-GR500

Shimanos SH-GR500 er en kvindespecifik sko til flats. Skoen har en overdel af syntetisk læder, med stor holdbarhed. Oven på forfoden er der tekstil i form af åndbart mesh, der giver luft til føderne under kørsel. Skoen går forholdsvist langt ned bagtil, og giver dermed god bevægelighed. Skoens pasform er specifikt designet til kvinder.

Sålen er af det man kalder Sticky rubber, altså en rigtig slidstærk gummi, der giver rigtig godt greb på pedalen, men også på underlaget, hvis man træder af cyklen for at gå. Stivheden i sålen er en to’er på 1 til 12 skala, og dermed ikke en særlig stiv sål. Skoen er bred, hvilket giver god plads til fødderne. Den lukkes med snørebånd, som kan snøres tæt, og stramt hvis man ønsker.

Læs vores test af SH-GR500 her

Pris: 749,- | GÅ TIL BUTIK

4. Kali Maya 2.0

Lækker cykelhjelm fra Kali, som med sin hvide farve, ser godt ud til det meste. Kali holder til i Californien og har i mange år lavet hjelme til MTB. Maya 2.0 er til rytteren der gerne vil opleve nye spor, og ikke går på kompromis med sikkerheden.

Kali hjelmen har et frisk Enduro/Trail look og går lang ned i nakken.

Pris: 649,- | GÅ TIL BUTIK

5. Club Ride skjorte

Ok, Indrømmet. Vi er lidt vilde med Club Ride. De laver noget rigtig lækkert tøj, som du kan bruge både før, under og efter du kører mountainbike. Denne Club Ride Liv’n Flannels Merlot skjorte er til den seje pige, som gerne vil udstråle at hun er en “mountainbike chick”. Skjorten er solid, elegant, og selvfølgelig med let skjulte lynlås lommer, så du kan have dine småting med ud og cykle, ude at tabe noget.

Pris: 600,- | GÅ TIL BUTIK

6. 2117 Of Sweden – Pink regnjakke

En regnjakke kan man altid bruge når man cykler i Danmark. Det Svenske brand 2117 Of Sweden, har lavet denne feminine regnjakke, som er både elegant, feminin og praktisk. Den holder regnen ude, og er samtidig nem at pakke sammen, og fylder ingenting.

Regnjakken er har mulighed for at snørres ind, både i bunden, og ved hætten og så har den 2 lynlås lommer.

Pris: 349,- | GÅ TIL BUTIK

7. Sports BH – Sensor Stella

Støt brysterne er ikke bare en god sag, det er også en praktisk ting for aktive kvinder. Denne sports BH fra Sensor, giver god støtte, og er selvfølgelig udviklet, så den ikke genere under brug.

Så er en sports BH til en yderst fornuftig pris noget der er på ønskesedlen, så vælg denne BH fra Sensor. Vores kvindelige kollega har tidligere testet den, og givet den en score på 8,3 du af 10 muligt. (Kilde: Test: Billig sports BH fra Sensor)

Pris: 149,- | GÅ TIL BUTIK

8. MTB ophold på Vejlsøhus

Her er chancen for at få plusser på kontoen. Vejlsøhus ligger skønt centralt ved Silkeborg, og mindre end en kilometer fra de sprødeste mountainbike spor i Nordskoven. På vejlsøhus er der noget for hele familien, så book et ophold på Vejlsøhus og overrask kæresten med et MTB ophold.

Pris: Se mere på Vejlsøhus.dk

9. Pink sokker fra GripGrab

GripGrab har lavet disse elegant pink cykelstrømper i den velkendte GripGrab kvalitet. Så er du til det ultra feminine udtryk, så er pink på fusserne en god løsning. Vi anbefaler at købe minimum 2 par, da vi ved af erfaring, at når du først har et par GripGrab strømper i huset, så bliver de brugt både til hverdag og på cyklen.

Strømperne er ultralette, og åndbare, og så er der næsten garanti for god pasform.

Pris: 119,- | GÅ TIL BUTIK

10. Dirtsuit fra Dirtlej

Tyske Dirtlej laver noget superlækkert mountainbike kluns. Vi har tidligere testet deres shorts, som imponerede helt vildt. Vi har stadig til gode at prøve deres dirtsuits, men rygterne siger de er overdrevne fede at køre med. Så er budgettet ikke begrænset til et par strømper, så imponer med en lækker dirtsuit.

Dirtsuit Pro er vandtæt, let, fleksibel og åndbar, så den kan bruges i næsten al slags vejr, og så ser den bare super cool ud.

Pris: ca. 1.800,- | GÅ TIL BUTIK

11. Gavekort

Er der ingen af vores 10 gode ideer der passede, så kan et gavekort være løsningen. Det giver lidt frihed til at modtageren selv kan vælge hvad gavekortet skal bruges til, og det er i sær en populær løsning, hvis man er lidt sent ude med købe julegaven, da man de fleste steder kan købe et “print-selv gavekort”.

Her kan du se vores liste med cykelbutikker der tilbyder gavekort du kan bestille online.

Det var vores bud på en julegave liste til kvinden der kører mountainbike.

Glædelig jul 🙂

P.S. Vi har også lavet 10 julegaveideer til manden