Julegaven til kvinden

Julen nærmer sig, og det er ved at være sidste chance for at komme med sin ønskeseddel. Vi har i år forsøgt at gøre det nemt for dig, og har lavet denne liste med 10 julegaver til kvinden der kører mountainbike. Så du slipper for besværet og kan nøjes med at dele et link til denne artikel med dem du er på julegave med 🙂

1. Lange cykelbukser fra Xtreme

Et par lækre lange cykelbukser, som er designet til damer. Her får du et vind- og vandtæt buks fra Xtreme, med ergonomisk indlæg. Bukserne er designet, så du ikke har nogle seler der driller hen over brystet. De er yderst behagelige for kvinder, da de ikke genere nogle steder.

Bukserne er lavet i Italien, og er i god kvalitet. Så skal du give en gave til en kvinde der har svært ved at holde varmen her om vinteren, så er disse lange cykelbukser en oplagt julegave.

Pris: 499,- | GÅ TIL BUTIK

2. Drikkerygsæk på 15 liter inkl. 2 liter drikkeblære

Trespass er et engelsk mærke, som laver lækre outdoor kvalitetsprodukter til fornuftige penge. En af de produkter er denne enkelte og praktiske drikkerygsæk, som rummer hele 15 liter, og er inkl. en 2 liters drikkeblære, som selvfølgelig kan tages ud.

Med en pris på kun kr. 299 er det en super gaveide, som i flot rød farve vil klæde de fleste mountainbike piger.

Pris: 299,- | GÅ TIL BUTIK

3. Et weekend ophold på Danmarks sportshotel

Her har du mulighed for at imponere kæresten og invitere hende en weekend til Rold Skov, hvor Danmarks sportshotel Comwell Rebild Bakker ligger. Her er mulighed for at slappe af i hinandens selvskab og cykle en tur i Rold Skov.

Comwell Sport – MTB i Rebild Bakker

4. Abus cykelhjelm med ekstra sikkerhed

abus-cykelhjelmTil trods for det knap så sexede navn Abus Hill Bill, så er dette en cykelhjelm med fokus på sikkerhed ud over det sædvanlige. Hjelmen er konstrueret med Abus Safety Tech (AST), hvilket betyder, at den almindelige skal er støbt omkring nogle plader, der er forbundet af et skjult net. Det betyder, hvis uheldet er ude, at trykket fordeles over et større område af hjelmen, derved mindskes eventuelle hovedskader efter et slag.

Pris: 849,- | GÅ TIL BUTIK

5. SUGOi Zap dame jakke

sugoi-zap-dameSUGOi er måske nyt for mange, men de laver noget rigtig lækkert tøj. SUGOi er mest kendt for deres Zap kollektion, som er eksklusive cykeljakker, der vævet en refleks ind i stoffet. På den måde er refleksen usynlig i dagslys, men lige så snart der kommer lys på jakken, så vil hele jakken fungere som en stor refleks. Vi har set det med egne øjne og det virker.

Pris: 1050,- | GÅ TIL BUTIK

6. SUGOi RS Zero Vintertrøje

sugoi-koral-dameOk, indrømmet. Vi er lidt vilde med SUGOi her på redaktionen. Vi synes ikke vi kunne undlade at tage denne vind- og vandafvisende vintertrøje med. Trøjen er lavet så den både beskytter mod sved og kulde og sørger for optimal luftcirkulation. Den har en super pasform, og selvfølgelig med en vandtæt lomme.

Pris: 869,- | GÅ TIL BUTIK

7. Zebla sportsvask

Med fare for at virke mandschauvinistiske, har vi alligevel valgt at tage Zebla med. Zebla er et vaskemiddel som er skånsom mod cykeltøjet, og giver frisk og velduftende cykeltøj. Vi har netop testet det over en længere periode, og vi er imponeret.

Zebla – Rent og velduftende cykeltøj

8. MTB ophold på Vejlsøhus

Her er chancen for at få plusser på kontoen. Vejlsøhus ligger skønt centralt ved Silkeborg, og mindre end en kilometer fra de sprødeste mountainbike spor i Nordskoven. På vejlsøhus er der noget for hele familien, så book et ophold på Vejlsøhus og overrask kæresten med et MTB ophold.

Vejlsøhus MTB ophold

9. Hvid cykelhjelm fra Giro

giro-cartelle-mipsLækker og feminin cykelhjelm fra Giro. Denne Giro Mips er designet specielt til kvinder, og har masser af ventilation, samt skygge til at sætte solbrillerne fast på. Hjelmen hedder Mips, som er et system udviklet af Giro, som giver hjelmen ekstra god pasform og sikkerhed hvis uheldet skulle være ude.

Pris: 1.099,- | GÅ TIL BUTIK

10. Shimano MTB sko

shimano-dame-skoShimano har lavet disse MTB sko, som er designet og tilpasset kvinder. Den ligner ikke en klassisk mountainbike sko, men er designet med snørrebånd. Den er kompatibel med alle de kendte systemer som SPD, Look, Time, crankbrothers og så videre, men kan også bruges uden clicksystem.

Pris: 469,- | GÅ TIL BUTIK

BONUSGAVE: MTB tur til Tjekkiet i 208

MTB tur til Tjekkiet – April 2018

Det var vores bud på en julegave liste til kvinden der kører mountainbike.

Glædelig jul 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *