Vi har været i værkstedet, og fundet 4 simple, lavpraktiske og billige tips til dig. Tjek videoen, og skriv en kommentar og del dine bedste tips med os.

Inden du læser videre, så husk at abonnere på vores YouTube kanal, så du ikke gå glip af vores næste videoer. Giv den også gerne et Like på YouTube, så bliver vi utrolig glade.

Malerspand til alt dit cykelgrej

Er du typen der altid skal lede efter dit grej når du skal på tur? Så gør som jeg, og hav det hele organiseret i en malerspand.

Jeg har valgt en firkantet malerspand fra Jem & Fix, da den er mere praktisk at pakke i, end en klassisk rund spand. Derudover vælter den ikke så let, hvis den står bag i bilen.

I spanden har jeg altid de grundlæggende ting, så som handsker, briller, lidt værktøj, en halsedisse, lidt kædeolie osv. Så når jeg så skal afsted, så pakker jeg min drikkedunk og cykelcomputer i spanden, og så ved jeg det hele er med, og jeg slipper for at have en masse ting løse i bilen eller lommerne.

Mini flasker til kædeolie

Jeg køber ofte min kædeolie og voks i store flasker, da det som regel er lidt billigere. Men de store flasker er kun praktiske hjemme i værkstedet, og absolut ikke hvis de skal med på cyklen.

Så jeg har gennem tiden samlet en del af disse små mini flasker, som man nogen steder kan købe, eller få som reklame. De fleste af dem kan genopfyldes, og er super praktiske at have med, da de ikke fylder ret meget.

Er du f.eks. typen der bikepacker, eller cykler længere unsupported gravelløb, så er disse mini flasker gode at at have med, da de ikke fylder og vejer ret meget.

Genluk poser til affald

Du kender sikkert disse zipbags, eller genluk poser, som de hedder på dansk? De fås mange steder, og koster ikke ret meget. Jeg har altid en stak til at ligge i værkstedet, og de kan sagtens bruges flere gange.

Jeg har altid en tom med i min taske, så hvis jeg skulle knække en kæde, eller skifte en slange, så kan jeg smide det i posen, så det ikke sviner i tasken. Jeg bruger også posen hvis jeg finder andet affald ude i naturen, og derfor har jeg også altid et par engangshandsker med, så hvis jeg skal rode med en beskidt kæde, eller samle andres affald op, så er det rart med et par gummihandsker.

Skobakke til bilen og arbejdsbordet

Jeg var egentlig på udkig efter en gummimåtte til værkstedsbordet, men faldt så over denne skobakke i Jysk. Den har faktisk flere anvendelsesmuligheder, og jeg bruger den i værkstedet til min våde sko. Jeg bruger den sommetider i bilen, hvis jeg ved at jeg kommer tilbage fra sporet med vådt og mudderet tøj. Og så bruger jeg den på min værkstedsbord når jeg arbejder med olie, fedt og andet der sviner, så det ikke går udover bordet.

Skobakken er i hård plast, og nemt at rengøre med varmt vand og opvaskemiddel.

Del dine bedste tips med os og vores læsere? Skriv en kommentar herunder og del dine bedste tips.

Vi vil blive super glade hvis du vil Like videoen på YouTube, og vi bliver helt vilde hvis du også vil abonnere på vores kanal.