Holdet

MTBX er et online magasin, drevet af frivillige mountainbikere.

Chefredaktør

Lars Bachmann

Lars er lidt af en IT nørd, og han elsker at cykle. Han har arbejdet mange år i IT branchen, og startede MTBX tilbage i 2014 som et hobbyprojekt. Lars bor i Nordjylland med kæresten og 3 børn. Når Lars skriver på MTBX er det primært om events og arrangementer, samt test af diverse udstyr.

Lars er både XC & Enduro typen, der elsker lange ture på cyklen.

Mere fra Lars..

Redaktør

Jónas Thor Björnsson

Jónas er faktisk uddannet økonom på et universitet. Han arbejder til dagligt med tal og data. Men når han har fri, så drejer det sig om mountainbike sporten. Jónas har kørt mountainbike siden 1992, men har aldrig drevet det til mere end sjov og ballade.

Jónas bor i Midtjylland, med sin kone og 2 døtre. Han er uddannelt instruktør gennem DGI og kører selv alt for mange gange om ugen. Jónas er nok mest til enduro, han er ikke den hurtigste når det går op, men kører gerne stærkt når det går ned. Jónas skriver om alt der interesserer ham, som f.eks. events, forskellige reportager og alt hvad der kan testes. Derudover rejser han gerne, og har de sidste år været rundt omkring i flere europæiske lande, for at finde nye mountainbike oplevelser, og udvide sit netværk.

Mere fra Jónas..

Skribenter

Jesper Hedegaard Grønlykke

Jesper er uddannet Intensiv Sygeplejerske og arbejder til dagligt på AUH. Når han ikke er på hospitalet for at passe patienter er det en tur på MTB der trækker.

Til dagligt bor han i Langå nær Randers med sin hustru og to børn. Interessen for mountainbike blev grundlagt i 2015, hvor den første mountainbike blev købt og de lokale spor blev udforsket. Senere tog interessen fart og i 2017 startede han bloggen Trailnurse.dk som opdateres sideløbende med han skriver for MTBX.

Jesper er både til fart og Strava segmenter, men lige så meget til en hyggelig tur med fokus på teknik og sjov på sporene. I 2018 blev der også investeret i en gravelbike så grusvejene og skovstierne kan nydes, mens mountainbiken bliver brugt til at tæmme sporene.

Jesper skriver om bredt om mountainbike, det kan være emner inden for sundhed, fitness, test af diverse produkter, events, foto/video og forskellige reportager.

Mere fra Jesper

Jesper Damgaard Schwartzbach

Jesper bor i Sorø på Sjælland, og har dyrket mountainbiking siden starten af 00´erne. Han er gift, og har en datter, som han ihærdigt forsøger, at få til at elske mountainbiking lige så meget. Generelt har friluftslivet sammen med mountainbiking en stor plads hos Jesper, hvorfor han gerne bruger sin fritid i skoven. Når han ikke er i skoven, arbejder Jesper som udbudskonsulent, hvor han laver indkøb til de danske sygehuse.

Jesper kan godt lide de tekniske spor, hvor der er mulighed for at nørde linjer sammen med cykelkammeraterne. Han foretrækker spor, hvor udfordringerne er store, og hvor han har mulighed for at rykke sine grænser. Mountainbiking skal være sjovt og nogen gange lidt nervepirrende.

Jesper skriver reportager fra spændende spor og ture i ind- og udland, anbefalinger af motionsløb, test af forskellige produkter samt mange andre emner inden for mountainbiking, som han finder interessant.

Mere fra Jesper