Holdet

MTBX er et online magasin, drevet af frivillige mountainbikere.

Chefredaktør

Lars Bachmann

Lars er lidt af en IT nørd, og han elsker at cykle. Han har arbejdet mange år i IT branchen, og startede MTBX tilbage i 2014 som et hobbyprojekt. Lars bor i Nordjylland med kæresten og 3 børn. Når Lars skriver på MTBX er det primært om events og arrangementer, samt test af diverse udstyr.

Lars er både XC & Enduro typen, der elsker lange ture på cyklen.

Mere fra Lars..

Redaktør

Jónas Thor Björnsson

Jónas er faktisk uddannet økonom på et universitet. Han arbejder med tal og data. Men når han har fri, så drejer det sig om MTB sporten. Jónas har kørt MTB siden 1992, men har aldrig drevet det til mere end sjov og ballade.

Jónas bor i Midtjylland, med sin kone og 2 døtre. Han er instruktøruddannet og træner i den lokale MTB klub, og kører selv alt for mange gange om ugen. Han befinder sig aller bedst på et singletrack, er ikke den hurtigste når det går op, men kører gerne stærkt når det går ned. Jónas skriver om alt der interesserer ham, som f.eks. events, rejser, forskellige reportager og alt hvad der kan testes.

Mere fra Jónas..

Skribenter

Rikke Bruun

Rikke bor i Skive sammen med sin mand Kristian der også cykler lidt MTB og datteren Bjørg som også nyder at komme med på ture i skoven. Hun har arbejdet 12 år i finanssektoren og 8 år inden for special pædagogik. I fritiden er dressur-hestene blevet skiftet ud med jernhesten og de seneste år er mtb blevet den helt store hobby.

Rikke er DGI-instruktør og aktiv i Viborg-klubben Hald Ege MTB, hvor hun både er instruktør og medlem af mtb udvalget. Hun brænder for at give nye i sporten en god start og udbrede kendskabet til alle de mange forskellige oplevelser man kan få, uanset hvilket niveau man køre på.

Nogle af de ting hun ofte deltager i er teknik-kurser, sporbygning, MTBO, motionsløb, udvikling af nye tiltag i klubregi og masser af andre spændende ting i relation til socialt samvær med MTB-som omdrejningspunkt.

Mere fra Rikke