Tag med på dette hyggelige forårs MTB ophold i skønne omgivelser på Sydfyn. MTBX har lavet dette weekendophold i samarbejde med Hotel Christiansminde i Svendborg.

På Sydfyn, nærmere bestemt i den gamle værftsby Svendborg, ligger Hotel Christiansminde, som vi tidligere har besøgt. MTBX har i samarbejde med Hotel Christiansminde lavet et weekendophold med fokus på mountainbike og hygge. Så tag et par venner under armen, eller inviter kæresten eller familien med på MTB weekendophold i Svendborg.

Som læser af MTBX får du naturligvis opholdet til en yderst favorabel pris på kun kr. 1.595,- for 2 overnatninger og fuld forplejning, samt adgang til Skovhuggeren.

Jeg har hørt nok, send mig direkte til tilmelding 🙂

Hvad skal der ske?

Det hele kommer til at foregå weekenden i uge 12 – Fra fredag d. 22 til søndag d. 24 marts 2019.

Vi mødes i Svendborg fredag eftermiddag, hvor vi tjekker ind på værelserne. Kl. 17.00 byder vi velkommen med lidt let mad, og der er mulighed for at hilse på hinanden. Kl. 18.00 begiver vi os ud på et nightride med lys på cyklen. Her oplever du Svendborg by night med lokale guider. Kl. ca. 20.00 er vi tilbage på Christiansminde, hvor det nu er tid til en fyraftensøl, og lidt godt at spise.

Efter en god nats søvn, står vi op til et veldækket morgenbord, hvor vi kan fylde kroppen med energi, inden dagens udfordringer. Kl. 09 cykler vi afsted mod Skovhuggeren. Der er ca. 15km transport, som er god opvarmning inden vi rammer sporet. Er man ikke til transportstykker, så kan man tage bilen der hen. Når vi har hygget os et par timer, cykler vi retur til hotellet, hvor der er gjort en lækker frokost klar til os.

Når vi har slået mave oven på frokosten, så er det tid til at komme på cyklen igen. Denne gang tager vi ud på Svendborg-sporet som ligger ca. 5 minutters kørsel fra hotellet. Svendborg sporet har 2 sløjfer, en blå og en rød, og her kan vi muntre os et par timer, inden vi triller tilbage. Ca. kl. 17 er vi retur i samlet flok, hvor der er mulighed for at vaske cyklerne og nyde en kold øl eller vand.

Så er det tid til et bad, og har man lyst kan man lige ligge en halv time med benene oppe, inden vi mødes i restauranten til en 2 retters middag. Efter middagen er det officielle program afsluttet, men der vil være mulighed for at hygge, og købe et par kolde øl og drinks i baren.

Søndag er der morgenmad, og er man frisk og har lyst kan man tage en tur på cyklen på egen hånd, ellers er der tjek-ud og tak for denne gang.

Læs evt. her hvordan det gik da Sandra besøgte Hotel Chrstiansminde

Dato og pris

 • Dato: Fredag d. 22 til søndag d. 24 marts 2019
 • Pris: Kun kr. 1.595,- pr. person

Ønsker man enkeltværelse er der et tillæg på kr. 400,-

Du kan læse mere om Christiansminde på www.christiansminde.dk

Jeg har hørt nok, send mig direkte til tilmelding 🙂

Program

Programmet er vejledende, og med forbehold for ændringer.

Fredag

 • Kl. 15-17: Ankomst og tjek-ind
 • Kl. 17-18: velkomst og en sandwich
 • Kl. 18-20: Nightride (guidet tur med Sydfyn MTB klub) – Find evt. MTB lygter her
 • Kl. 21: Fyraftensøl og aftensmad

Lørdag:

 • Morgenmad
 • Kl. 09: Afgang til Skovhuggeren – Adgang er inkl. (Værdi kr. 100,-)
 • Kl. 13: Frokost på Christiansminde
 • Kl. 14.30: Afgang til Svendborgsporet
 • Kl. 17: Cykelvask og mulighed for en fyraftensøl
 • Kl. 18.30: 2 retters middag
 • Kl. 01: Baren lukker

Søndag

Morgenmad og tjek ud, eller cykel en tur på egen hånd.

Tilmelding til MTB Weekendophold

Tilmeldingen til weekendopholdet på Hotel Christiansminde kan kun ske via MTBX, og ved at udfylde nedenstående.

Det med småt

Når du udfylder formularen, tilmelder du dig MTB opholdet. Vi sender dine oplysninger videre til Hotel Christiansminde, som sender betalingsoplysningerne direkte til dig. Opholdet kan kun tilmeldes via MTBX, men betaling sker altså direkte til Hotel Christiansminde.

Opholdet er afviklet.