Er du til gravel og gourmet? Så er dette lige noget for dig. I samarbejde med Vejlsøhus, inviterer vi på Gravel & Gourmet i Silkeborg. Du får en hyggelig dag på rammen, hvor oplevelsen og det sociale, er vigtigere end fart og segmenter.

Sæt et X i kalenderen d. 10/11 juli 2021 og bestil din plads allerede nu (Der er kun 20 pladser). MTBX inviterer til dette luksus gravel event, hvor du får 75 km gravel og lækker middag bestående af 8 retter, og efterfølgende overnatning på Vejlsøhus.

Så tag din kone, kæreste, mand eller din bedste ven med til en hyggelig weekend, som indeholder alt hvad en hyggelig weekend skal indeholde. Nemlig masser af cykling, god mad og drikke.

Vi er ligeglade med om du cykler gravel eller MTB, bare du er frisk på en hyggelig cykeltur omkring gudenåen, søerne og Himmelbjerget. Vi tilpasser farten, så alle kan være med. Det gælder ikke om at komme først, men at have det sjovt undervejs.

Vil du med næste gang?

Så tilmeld dig vores Bikepacking Meetup gruppe på Facebook

Praktisk information

Du behøver ikke en gravelbike for at deltage. Du er velkommen på MTB, bare du er frisk på ca. 75 km graveltur. VI tilpasser naturligvis niveauet til deltagerne, hvilket betyder at der er tid til et par pauser.

Vil du gerne have din partner med, som ikke vil deltage på cykelturen, er det ok at springe “gravel” over, og kun deltage i “gourmet”.

Dato: 10 og 11 juli 2021

  • 1 person i enkeltværelse: Kr. 1.295
  • 2 personer i dobbeltværelse: Kr. 1.995,- (998,- pr person)

Adresse:

Vejlsøhus, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

Inklusiv i prisen.

  • Ca. 75 km gravel tur i noget af Danmarks flotteste natur inkl. sandwich
  • 8 retter fordelt på 3 serveringer
  • Overnatning på lækre værelser
  • Morgenmad

OBS: Dette event er afholdt.

Hvis vi må aflyse pga Corona restriktioner, for få tilmeldte eller andre årsager, får du naturligvis pengene tilbage (undtaget betalingsgebyret på kr. 15,-)

Eksklusiv i prisen

Der er ikke drikkevarer med i prisen. (Der er mulighed for på dagen at tilkøbe “Vinbar”, med øl, vand og vin ad libitum for kr. 375,- pr. person.)

Program

Lørdag

Kl. 11.30 – Vi mødes på Vejlsøhus

Kl. 12.00 – Afgang på 75 km graveltur, inkl frokoststop med medbragte sandwich (inkl. i prisen)

Kl. 17.00 – Ankomst tilbage til Vejlsøhus, hvor vi kan strække benene og nyde en “fyraftensøl”, inden vi tjekker ind på værelserne, hvor vi kan få et velfortjent bad.

Kl. 19.00 – Vi sætter os til bordet i restauranten, og nyder 8 retter lækker gourmetmad fordelt over 3 serveringer.

Søndag

08.00 – Morgenmad

Herefter er der mulighed for en ekstra cykeltur i området inden turen går hjemad igen.