Mangler du at købe en gave, og er du traditionen tro lidt bagud? Så kan du nok mærke panikken begynder at nærme sig, for hvad skal du finde på, og hvor skal du tage hen og købe det?

Et gavekort er løsningen

Vi kender det kun alt for godt selv, det med at være bagud med at købe en gave, og tanken om at posten måske ikke kan nå at levere inden du skal bruge den. Så vi har fundet den nemme løsning frem, men som vil glæde enhver mountainbiker. Et gavekort, så han eller hun kan købe lige præcis det de ønsker sig, når de har tid til det.

Vi har fundet nogle forhandlere af cykeludstyr, som har det til fælles at de levere i hele landet, og gavekortet kan leveres som print-selv på mail. Det betyder at du kan være færdig med gaveindkøbene om 10 minutter.

Cykler og tilbehør

Her finder du links direkte til online shops der tilbyder salg af gavekort til cykler og tilbehør.

Cyclesport Silkeborg

Her kan du vælge et gavekort på tilbehør til din MTB, gavekort kan købes fra 300 kr til 3000 – alt efter hvad sparegrisen kan afgive.

Cykelexperten.dk

Stort udvalg af cykler og udstyr, og gavekort kan købes fra 50 kroner.

Juhlcycling.dk

Webshop med få udvalgte brands. Gavekort kan købes fra 50 kr. og opefter i forskellige størrelser.

Ventouxbike.dk

Ventouxbike har et flot udvalg, primært af deres eget brand Ventoux. Du bestemmer selv beløbet på gavekortet.

Cykelgear.dk

Stort udvalg af cykeludstyr, og et sted modtageren helt sikkert kan finde noget at bruge gavekortet på. Du bestemmer selv størrelsen på gavekortet.

Heino-cykler.dk

Hos Heino kan du finde mange ting til cykelnørden, og gavekortet kan købes fra 50 kr. og bruges både på deres webshop eller i deres butikker.

Designcykler.dk

Designcykler sælger gavekort fra 300 kroner og opefter, og har masser af fede produkter at vælge i mellem.

Bikester

Hos Bikester kan du også købe gavekort, de har op mod 25.000 varer at vælge imellem så der burde modtageren af gavekortet nok kunne finde noget. De sælger dem fra 100 kr til 10.000 kr.

Fri BikeShop

Fri Bikeshop har også gavekort i deres webshop, du kan selv bestemme beløbet og så får du gavekortet leveret i din mail som en pdf. Gavekortet kan også bruges i alle deres fysiske butikker.

MTB & ferieophold

Skal gaven være en smule mere personlig, så anbefaler vi et gavekort på et ferie- eller weekendophold.

Vejlsøhus

Vejlsøhus har vi besøgt ved flere lejligheder, og de ligger smukt lige ud til sporene i Silkeborg. Her finder du forskellige typer af MTB ophold.

Feriecenter Slettestrand

Slettestrand er et mekka for mountainbikere, og et gavekort hertil vil uden tvivl glæde en hver modtager, med en smule interesse for MTB. Besøg mtbslettestrand.dk og sammensæt din egen oplevelsesgave.

Kursus – Guidet ture

Vi du give dine cykelvenner bedre teknik på sporet eller en oplevelse i udlandet så kan du finde lidt inspiration herunder.

MTB Akademiet

MTB Akademiet tilbyder gavekort til køreteknisk udvikling, eller andre af deres services f.eks personlig træning, holdtræning eller MTB-ferie …eller blot et økonomisk tilskud dertil.

MTB Advennture

Har du lyst til at sende dine kære på tur til det store udland, så kan du købe et gavekort til MTB Adventure. De sælger gavekort til deres rejser til MTB destinationer med guides.

Mols-mountainbike & outdoor-guide

Hvis du har lyst til at give en guidet tur på E-MTB i det skønne naturområde i Mols Bjerge så kan du med fordel skrive til Mols-mountainbike & outdoor-guide. Priser fremgår af hjemmesiden.

Mountainbike i Harzen

Hos Mountainbike i Harzen kan du give gavekort til Kør-selv ture og Mountainbike Camps. Hvis turen er for dyr i forhold til hvad du vil give i gave, kan du “nøjes” med at købe et gavekort som et tilskud til en tur.

Del dine forslag med os

Har du en god ide til andre gode “sidste øjebliks”-gaver, som skal med på listen, så skriv en kommentar herunder eller send en mail til os på hello@mtbx.dk