Giv et gavekort

Mangler du at købe en gave, og er du traditionen tro lidt bagud? Så kan du nok mærke panikken begynder at nærme sig, for hvad skal du finde på, og hvor skal du tage hen og købe det?

Et gavekort er løsningen

Vi kender det kun alt for godt selv, det med at være bagud med at købe en gave, og tanken om at posten måske ikke kan nå at levere inden du skal bruge den. Så vi har fundet den nemme løsning frem, men som vil glæde en hver mountainbiker. Et gavekort, så han eller hun kan købe lige præcis det de ønsker sig, når de har tid til det.

Vi har fundet nogle forhandlere af cykeludstyr, som har det til fælles at de levere i hele landet, og gavekortet kan leveres som print-selv på mail. Det betyder at du kan være færdig med gave indkøbene om 10 minutter.

Cykelpartner.dk

Et af Danmarks største udvalg af cykeludstyr og tilbehør til cykelnørden. Gavekort kan købes fra 1 kr. og kan altså købes på lige det beløb man ønsker.

Cykelexperten.dk

Stort udvalg af cykler og udstyr, og gavekort kan købes fra 50 kroner.

CoolMTB.dk

Lækker niche shop, med ret så fede MTB produkter. De har både showroom og webshop, og sender til hele landet.

Juhlcycling.dk

Webshop med få udvalgte brands. Gavekort kan købes fra 50 kr. og opefter i forskellige størrelser.

Ventouxbike.dk

(Tidligere cyclingshop.dk) Ventouxbike har et flot udvalg, primært af deres eget brand Ventoux. Du bestemmer selv beløbet på gavekortet.

Cykelgear.dk

Stort udvalg af cykeludstyr, og et sted modtageren helt sikkert kan finde noget at bruge gavekortet på. Du bestemmer selv størrelsen på gavekortet.

Heino-cykler.dk

Hos Heino kan du finde mange ting til cykelnørden, og gavekortet kan købes fra 50 kr. og bruges både på deres webshop eller i deres butikker.

Designcykler.dk

Designcykler sælger gavekort fra 300 kroner og opefter, og har masser af fede produkter at vælge i mellem.

MTB & ferieophold

Skal gaven være en smule mere personlig, så anbefaler vi et gavekort på et ferie- eller weekendophold.

Vejlsøhus

Vejlsøhus har vi besøgt ved flere lejligheder, og de ligger smukt lige ud til sporene i Silkeborg. Her finder du forskellige typer af MTB ophold.

Feriecenter Slettestrand

Slettestrand er et mekka for mountainbikere, og et gavekort hertil vil uden tvivl glæde en hver modtager, med en smule interesse for MTB. Besøg mtbslettestrand.dk og sammensæt din egen oplevelsesgave.

Har du en god ide til andre gode “sidste øjebliks”-gaver, som skal med på listen, så skriv en kommentar herunder eller send en mail til os på [email protected]

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *