Det har taget mig godt 3 år om af købe et par vinter Mtb cykelsko. Har altid kunne bruge pengene på noget andet lir og gejl til mountainbiken. Man glemmer vel også hurtig hvor koldt, følelsesløse ens tæer og fødder har været, når foråret vender tilbage. Selvfølgelig har jeg stået mange gange og prøvet vinter støvler i de forskellige cykelbutikker og har aldrig fundet det rigtige par.


Vores vurdering af LAKE MXZ303

Test score af LAKE MXZ303

Funktionalitet: 10

Design: 9

Pris: 7

Total Score: 8.7 ud af 10

Anmeldt af Jerry Mikula

Jeg er normalt imod at købe tøj, sko og andet påklædning på nettet, da jeg syndes det er forbundet med for lille eller for store i størrelserne. Mit kæreste var nok blevet lidt træt af at høre på mit piven når jeg kom hjem fra mine vinter cykelture.

Da jeg kom hjem i fredags, ja der stod der så et par Lake MTB Cykelstøvler på bordet. Som et lille ynkelig barn jublede jeg og spurgte om de var til mig. Ja selvfølgelig er de det, der er vel ikke andre her i huset som cykler dag ud og dag ind, sommer og vinter…. Vel Don.

Jeg var vildt skeptisk fordi hun jo har brudt en af mine principper med at købe tøj, sko på nettet. MEN jeg blev meget overrasket. De passede helt perfekt.

Ja, jeg var i dialog med Cykelpartner.dk og i fællesskab fandt vi frem til lige den her støvle, som så også er købt i en bred udgave, da hun ved at jeg har brede føder.

LAKE MXZ303 kan købes hos Cykelpartner.dk til kr. 2.199

Testkørsel med Lake vinterstøvler

lake-mtbFra tidlig morgen havde jeg planlagt et godt spor til formålet og testen. Masser af mudder, vandpytter og små åer jeg skulle køre igennem. Selv over et på enge hvor køer har trådt dybe huller og efterladt et godt mudderet område hvor jeg måtte trække cyklen igennem.

Normalt ikke et sted jeg ville færdes med de gamle cykelsko, da de ville tage vand ind med det samme og nedkøle mine små føder. Da jeg sank i til anklen tænkte jeg mit, men blev sgu vildt positiv overrasket.  INGEN vand i støvlen. Op på jernhesten og videre.

Turen blev på vilde 44,5km og da jeg kom hjem var mine føder lige så dejlig varme som da jeg tog afsted. Hele 44,5 km rene succes. Nok den bedste Julegave jeg har fået i rigtig mange år.

Udover det, så får Cykelpartner.dk hele 5 stjerner af mig for at håndtere min kærestes køb af noget hun absolut ikke at en pind forstand på.

Opdatering af Lake testen – 19/01-2017

Lake MZX303 er 3 sæsoner

Jeg har nu brugt min Lake vinterstøvler i 2 dejlige sæson og de er selvfølgelig præget af brugsspor, men fejler ingenting. De er blevet skyllet, tørret af og fået en gang læderfedt ind i mellem. De har været brugt som mine faste vinterstøvler i helt ned til -10 grader.

Vinteren 2016 / 2017 har været en våd sæson og med den vedligeholdelse (Rengøring og smøren ind i læderfedt) så har de holdt til alle udfordringerne. Jeg ser det stadig som min bedste investering i de godt 6 år jeg har kørt mountainbike. Når jeg skriver brugsspor så er det ikke ment negativt. De har fået tæsk, gået igennem en del mudder og vandpytter og man kan simpelthen ikke se det på dem.

Lake BOA lukningssystem præger ikke spor af slid og indstillingsmuligheder er stadig intakte. Nylon-mellemspil yder en særdeles komfortabel stivhed. Pittard Fuld læder giver den ekstra køreglæde, da den isolerer foden mod kulde. Jeg har altid haft varme føder og overskuds varmen flytter sig væk og dermed undgår foden at svede og dermed blive kold senere på turen.

Skal jeg komme med et lille minus, så er de lidt tunge i starten af vintersæsonen, men det vender man sig hurtig til.

Du kan læse mere om Lake støvlerne på Cykelpartner.dk

Læs også vores anmeldelse af Atredo vinterstøvler til MTB her