Du har nu chancen for at komme med den Danske professionelle mountainbiker Mads Weidemann og Mountainbike Magasinet MTBX til Wagrain på MTB camp.

Sæt kryds i kalenderen i uge 28 (9. – 14. Juli), for nu har du muligheden for at få en af de kun 10 pladser, på denne unikke mountainbike oplevelse.

I samarbejde med Højmark Rejser, kan du nu komme med og få en mountainbike oplevelse ud over det sædvanlige. I uge 28 tager vi sammen med Danske Mads Weidemann til Hotel Grafenberg Resort i Wagrain (Østrig), hvor vi skal være i 5 dage med fuld forplejning (inkl. mad & drikkevarer).

Mads sørger for 4 dages undervisning, og midt på ugen holder vi en hviledag. Så der bliver masser af mulighed for at trimme teknikken, og blive en bedre mountainbiker.

Så vil du prøve kræfter med Østrigs natur? De udfordrende Downhill Mountainbike baner og alle de lange og krævende opkørsler, men er i tvivl hvordan du skal gribe det an – så er denne MTB CAMP lige noget for dig.

Danske Mads Weidemann, (Europamester i Downhill MTB), vil stå for 4 dages undervisning, så du kommer hjem med nogle færdigheder og teknik som vil gøre dine venner misundelige.

Der undervises i Grundposition på MTB’en, Nedkørselsteknik, svingteknik, bremseteknik, linjevalg, hoppeteknik og en masse andet. Der er garanti for, at du bliver en bedre mountainbiker – så alt det terræn du kører i Danmark til dagligt, bliver nemmere at tilgå og du vil uden tvivl udvikle dig som rytter.

Oplev de levende, naturlige landskaber i Wagrain som tilbyder alt en mountainbikers hjerte begærer – fra idylliske ruter, der lover ren fornøjelse til korte, skarpe opkørsler og downhillruter, der vil presse dig maksimalt.

Der er KUN 10 pladser på denne unikke Mountainbike Camp, og prisen er kun kr. 4.998,-

Hvad er med i prisen på MTB Camp?

Hotellet er All Inclusive, så alt dette er med i prisen:

  • Ophold på 4**** Grafenberg Resort i Wagrain (Læs mere om Grafenberg Resort her)
  • Morgenbuffet med mulighed for at smøre madpakke til middagsmad
  • kaffe og kagebuffet om eftermiddagen
  • Aftensbuffet
  • Drikkevarer så som kaffe/the, vand, sodavand, øl, husets vin, mixer drinks er GRATIS alle dage mellem 08.00 og 22.00
  • Adgang til wellness afdeling og indendørs pool, samt Wasserwelt Wagrain.
  • Cykelopbevaring
  • Cykelvask 50m fra hotellet
  • 4 dages undervisning af Mads Weidemann

På Grafenberg Resort er der ophold i lejlighed, med All Inclusive. Ved. 2 personer – delt lejlighed med fælles opholdsrum, dog med helt eget hotelværelse med bad/toilet, dobbeltseng, 2 køjer og skabsplads. Ved 4 personer får man egen lejlighed med 2 hotelværelser, opholdsrum, køkken og stor balkon. Se lejlighedsoversigten her: Grafenberg Resort Lejligheder

Du skal være opmærksom på at transporten til og fra Østrig ikke er med i prisen. Det samme gælder mountainbike udstyr som cykel, tøj, sko osv. Der kan komme ekstra udgift til liftkort. Dette er ikke med i prisen da det fastlægges senere af Mads Weidemann, hvor stor en del af dagen der kræver, at man tager liften op. (Forsikring er egen ulykkesforsikring og rejseforsikring)

MTB Camp er udsolgt for denne gang. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få besked om kommende arrangementer.

Praktisk information

Hotellet i Wagrain ligger under 1.200km fra den dansk/tyske grænse. Så det er ca. 11 timer i bil. Vi anbefaler at man finder en at rejse sammen med, så man kan køre sammen og få en fed roadtrip ud af turen til Wagrain, Østrig.

Betalingen for turen (kr. 4.998) betales direkte til Højmark Rejser. Når du tilmelder dig via linket, så har du booket en plads på turen, og du vil efterfølgende modtage information om betaling direkte fra Højmark Rejser.

Har du yderligere spørgsmål til MTB Camp, så kan du skrive en offentlig kommentar herunder, eller skrive en mail direkte til os på [email protected]

Video fra tidligere MTB Camp i Wagrain