Play Sports Group som de fleste nok kender fra Youtube under navnene Global Cycling Network (GCN), Global Mountain Bike Network (GMBN) og Electric Mountain Bike Network (EMBN), et vært for et helt nyt cykel- og underholdningskoncept - Global Bike Festival.

Global Bike Festival 2023 (Saalbach Hinterglemm)

Global Bike Festival ligger i det fantastiske alpine landskab i Saalbach, Østrig, og afholdes d. 15-18 juni 2023.

Den enestående legeplads for cyklister med alle muligheder, med kilometervis af ruter, stier, stigninger og nedkørsler designet til landevejs-, grus-, mountainbike- og e-mountainbikere.

RIDE BY DAY – PARTY BY NIGHT

På tværs af de fire dage på denne ultimative sommerfest med cykling, afterski, musik og underholdning, kan festivalgæsterne nyde cykling i verdensklasse, live shows, hands-on cykelteknisk undervisning og coaching om dagen med episke fester og top DJ’s om natten.

Fra den berømte Grossglockner – den højeste brolagte vej i Østrig for landevejscyklisterne – og hundreder af kilometer grusstier til over 400 km
all-mountain ruter til off-road ryttere, er der virkelig noget for alle typer.

Festivalen er den første altomfattende cykelbegivenhed fra det britiske mediefirma Play Sports Group (PSG), der blev overtaget af mediagiganten Discovery, Inc. sidste år. Begivenheden i juni er
drevet af PSGs førende YouTube kanaler GCN, GMBN og EMBN, som har opnået mere end 3,3 millioner abonnenter på tværs af de tre kanaler alene.

James Pope, eventsdirektør i Play Sports Group, siger:

”Lanceringen af ​​Global Bike Festival markerer en en vigtig fase i udviklingen af ​​begivenhedsbranchen hos Play Sports Group, hvor vi samler vores road- og off-road kanaler GCN, GMBN og EMBN for at skabe en ny multidisciplin cykling erfaring. Vi er glade for at bringe dette koncept til live i partnerskab med Saalbach for at drage fordel af placeringen i verdensklasse som en mountainbike destination og kombiner dette med fremragende vej- og grusruter samt masser af underholdning, for at skabe den ultimative weekend til cykelfans. ”

Kilde: globalbikefestival.com

Med flere mennesker end nogensinde som har taget cykling af alle discipliner til sig, er dette en vigtig mulighed for at bringe landevejs cyklister, gravelryttere, mountainbikere og e-mountainbikere sammen, fra hele verden, på et sted.

Wolfgang Breitfuß, direktør for turistbestyrelsen i Saalbach, siger:

”Vi er super glade for at afholde denne verdensklasse begivenhed i Saalbach og stolt over at være partner i Global Cycling Network. At være vært for en sådan begivenhed er den perfekte pasform til vores destination, og vi ser frem til fire dages action i Østrigs største cykelregion. ”

De kanaler og præsentanter, som fans har lært at kende og elske, vil spille en vigtig rolle i at give de besøgende den ønskede “brand” -oplevelse; med cykling og sjov i hjertet og sjælen.

Global Bike Festival er kun tænkt som starten på hvad der kommer af sportsunderholdningskoncepter fra PSG, da Saalbach har bekræftet et tre-årigt partnerskab med begivenheden; så cykelfestivalfans kan se frem til flere somre med sjov i de østrigske alper.

Klik her for mere information om Global Bike Festival.