D. 22-25 juni 2017 er der mountainbike festival i Trysil. Nu åbnes der for billetsalg til den tiende Mountainbike Festival udflugt arrangeret af Magasinet Terrengsykkel. De lover det bliver en stor fest og flere nyheder i 2017.

Terrengsykkel.no vælger også i 2017 at afholde deres cykel festival i Trysil – for femte år i træk.

mountainbike-festival-trysil-2017-02– Vi er meget glade for, at Terrengsykkel igen i år vælger at holde deres Mountainbike fetival i Trysil. Det har meget at sige og stor betydning for vores cykelsatsning og engagement for mountainbike. Vi vil også i 2017 præsenterer cykel nyheder i Trysil Bike Arena til alle deltagerne. Vi ser frem til at få feedback fra de mest engagerede mountainbikere fra Norge, Danmark og Sverige, hvilket er guld værd for os. Der er også et samarbejde med Terrengsykkel.no og frem for alt lokale i mountainbike miljøet i Trysil, der gør en ekstraordinær indsats under festivalen, siger Gudrun Sanaker Lohne, administrerende direktør for Destination Trysil.

– Trysil er en spændende destination med masser af potentiale og ikke mindst, mange mennesker, der ønsker at bidrage. Trysil er et afslappende sted med drømme. Det er en af grundene til, vi nu for femte år i træk vælger Trysil. De tør at satse og vi synes det er sjovt at være med til at øge værdiskabelsen i området, siger Tonje Sameien, event manager for mountainbike festivalen.

Festivalen var udsolgt i 2016

Mountainbike Festivalen har haft en eksplosiv vækst siden starten i 2007. I år har festivalen for første gang været udsolgt med over 1.000 deltagere.

– For 2017 vi fastsat et begrænset antal deltagere, simpelthen fordi vi kan se, at efterspørgslen er så stor, at vi bliver nødt til at begrænse antallet for at bevare kvaliteten af festivalen og ikke mindst kontrol af deltagerne, siger Tonje Sameien.

Læs mere om arrangementet (Se programmet her), og bestil dine billetter på utflukt.terrengsykkel.no

Se film fra festivalen 2016 her

Nyheder i 2017

I 2017 har mountainbike festivalen 10 års jubilæum, og det lægger op til en ekstra fest. Der vil være flere nyheder, og også gjort nogle justeringer for at forbedre kvaliteten af begivenheden.

– Vi har investeret lidt mere på underholdning end før, og har også besøgt en kunstner, der vil holde en koncert om lørdagen. Vi har også etableret en anden løsning til registrering på guidede ture til at gøre den del mere smidig. Desuden sker mange andre spændende ting, der vil hjælpe til at hæve festivalen videre, fortæller Tonje Sameien. – I år har vi flyttet hele arrangementet ned på Radisson Blu. Tidligere havde vi et meget godt samarbejde med Skipuben der har været med til at skabe en god stemning på festivalen, men nu når festivalen vokser, må vi også øge kapaciteten. Så vi er meget glade for, at Radisson ønskede at samarbejde, så vi kan fortsætte med at udvikle den største mountainbike festival.

En bæredygtig mountainbike festival

Arrangementet vil fortsat være en mountainbike festival med fokus på den gode stemning. Der er ingen tidstagning og deltagerne i festivalen er alt fra begyndere til eksperter. Der er også mange, der tager deres familie til Trysil under festivalen.

– Med hensyn til fremtiden, så vil vi altid stræbe os efter at blive bedre. På en festival af denne størrelse er det vigtigt at vi udvikler os. Derfor forsøger vi at få nye ting hvert år, samt forbedre de punkter, hvor vi ser en mulighed. Desuden er det meget vigtigt for os at have en tæt dialog med mountainbike miljøet i Trysil, så vi kan hjælpe med at vurdere virkningen af et så stort antal af cyklister i området. Det er vigtigt for os, at de stier, vi nu cykler på, også kan cykles på om 20 år, siger Tonje Sameien. – I 2017 har vi også jubilæum og ser frem til at fejre 10-året for festivalen.

Vi håber, der er mange, der ønsker at deltage i festen!