Den legendariske mountainbike verdensstjerne, Danny MacAskill kommer til Danmark (Silkeborg) med sin Drop & Roll tour. Kom og oplev Danny til årets mountainbike festival.

Nu kan du opleve Danny MacAskill live i Danmark, når han d. 10-12 maj besøger MTB Festival Søhøjlandet i Silkeborg. Danny MacAskill kommer med sin Drop And Roll Tour, og tager 2 andre dygtige mountainbikere med sig. Det er virkeligt en enestående chance for at møde og ikke mindst se Danny MacAskill optræde.

Danny MacAskill

Den 33-årige skotte, Danny MacAskill, blev verdenskendt tilbage i 2009, da han sammen med vennen Dave Sowerby, udgav en 5 minutter lang street trial video på YouTube. Den fik lynhurtig rigtig mange visninger, og rigtig mange mennesker var imponeret over hvad den dengang 23-årige Danny MacAskill kunne på en cykel. I dag har videoen over 38.000.000 visninger.

Året efter lavede han i samarbejde med Red Bull “Way Back Home”, som har rundet over 40.000.000 visninger på YouTube. “Way Back Home” er lavet som en historie over rejsen fra Edinburgh og tilbage til Isle of Skye, hvor Danny oprindelig kommer fra. Og siden da, er det gået stærkt, og Danny og hans team har lavet en lang række videoer, som til sammen har over 350.000.000 visninger på YouTube.

Men det er ikke kun på sin trial cykel, Danny kan lave tricks. I The Ridge, som ham lavede i 2014, og som er filmet på hans hjemegn i Isle of Skye, er første gang han cykler på sin Enduro cykel i sine videoer. Dette gør han også senere i Wee Day Out fra 2016, hvor han cykler en tur gennem det smukke skotske landskab. Senest har han vist sin kunnen på mountainbike i “Home of Trails“, sammen med Claudio Caluori, hvor de hygger sig i de Schweiziske alper.

Drop & Roll tour i Danmark

Ud over de mange videoer, som har været med til at gøre ham verdenskendt, lavede han i 2014 “Drop & Roll Tour”, som laver live shows på cykel festivaller og events over hele verden. Sammen med sine venner, Fabio Wibmer, Duncan Shaw og Ali Clarkson har han turneret det meste af verden, og lavede halsbrækkende stunts på sin cykel.

Det er netop dette show, der nu for første gang bringer Danny MacAskill til Danmark, eller nærmere bestemt Silkeborg, hvor du kan møde ham på dette års MTB festival (10-12 maj 2019). Så har der været det mindste tvivl, om du skulle købe den billet til festivallen, så må den da være væk nu?

Læs mere om Drop & Roll Tour på dropandrolltour.com

Inspired Bicycles (2009)

Videoen som startede det hele, og gjorde Danny MacAskill verdenskendt over natten, da den fik tusindvis af visninger allerede det første døgn.

Her er nogle af de mest kendte videoer