Vores vurdering af DirtLej Protection

Test score af DirtLej Protection

Funktionalitet: 9

Design: 9

Pris: 10

Total Score: 9.3 ud af 10

Anmeldt af Lars Bachmann

Man skal som bekendt aldrig gå ned på udstyr, og man skal passe på det man har. Vi ved at mange af jer ofte har brug for at transportere jeres cykler, frem og tilbage til sporet, eller rundt på ferie. Har du prøvet at transportere 2 eller flere cykler bag på cykelholderen, så ved du også at et kan være en kunst at få dem til at stå, uden at de ridser og skurre op af hinanden.

Vi fik et tip om et beskyttelsessæt fra Dirtlej, som beregnet til at beskytte din cykel under transport. Da vi kender alt til at stå med klude og gamle håndlæder, presset ind mellem cyklerne, for at undgå transportskader, måtte vi straks have fingrene i sådan et beskyttelsessæt fra Dirtlej.

MTB i Harzen er dansk forhandler af Tyske Dirtlej, og de ville gerne stillet et sæt til rådighed til denne test. Sættet fås i 2 udgaver. Et single og et dobbelt, som koster henholdsvis kr. 239,- og 399,-

Et single sæt fra DirtLej indeholder:

  • 1 x FORK protector (til forgaffel)
  • 1 x REAR protector (til bagstag)
  • 1 x FRAME protector (til ramme)
  • 1 x PEDAL protector (til pedaler)
  • 2 x RIM protector (til fælge)
  • 1 x Mesh pose til opbevaring

Et dobbelt sæt, indeholder det samme x 2. Hele sættet kommer i en praktisk mesh pose, så du nemt kan opbevare sættet bag i bilen, når du ikke bruger det. Alle delene er specialbygget til at beskytte de enkelte dele på cyklen, som er mest udsat under transport. DirtLej har udviklet sættet som et “One size fits all”, og selvom vi kun har prøvet det på 2 cykler (en hardtail og en fully), så lader det til at de har ret. Vi oplevede i hvert fald ingen problemer med at få de enkelte beskyttere til at passe.

Alle delene er nemme at fastgøre på cyklen med kombinationen af velcro og elastik, og beskytter effektivt din cykel mod ridser. I videoen herunder kan du se hvor nemt det er at montere beskytterne på de enkelte dele.

Har du en cykelholder til 2 cykler, kan du nøjes med at købe “singlesættet”, men vi synes at prisforskellen er så lille, at vi vil anbefale dig at købe et dobbeltsæt. Om ikke andet, så har du nogle beskyttere i reserve, hvis du skulle miste en. Et dobbeltsæt koster kr. 399,- og det synes vi er en fornuftig pris, for at passe godt på vores cykler. Der er i hvert fald ingen tvivl om at der kommer til at ligge sådan sæt fast i min bil fremover.

Du kan læse mere om Dirtlej Protection på dirtlej.com og sættet kan købes hos mtbiharzen.dk/rejseshop