Hvad siger du til en forlænget weekend i Norge? Nærmere betegnet i Trysil, med masser af fede mountainbike spor lige uden for døren. Og ikke nok med det, så er der masser af aktiviteter for både børn og voksne. Alt dette kan du opleve til sommer, og er du rigtig heldig, så kan det blive dit sommerjob, og dermed med alt betalt!

Visit Norway har i samarbejde med Destination Trysil lavet årets fedeste jobopslag. De søger nemlig testpiloter der vil teste deres nye attraktioner i Trysil Bikearena. Her er masser af familievenlige mountainbike spor, hvor de mindste også kan køre med. Bliver det dig og din familie der får “jobbet”, så kommer I med StenaLine til Norge, og kommer til at bo tæt på Trysil BikeArena (Se længere nede hvordan du søger jobbet).

Vil du have årets sjoveste sommerjob? Trysil er naturens forlystelsespark. Til sommer vil vi gerne invitere dig og din familie til at teste vores nye attraktioner i Trysil Bike Arena. Lige neden for Trysil Golfbane, er der en spændende oplevelsesskov, med familievenlige, grønne og blå MTB spor. De snor sig elegant rundt i skoven. Børn som kan cykle uden støttehjul, kan også cykle på disse spor. Hver weekend er en af stoleliftene på fjeldet åben. Du kan nemt og enkelt sætte cyklen fast på liften og tage til toppen. Fra toppen af liften starter den nyanlagte sti, som tager dig i fine sving ned over fjeldet. Alle stierne er flot anlagte med broer, sving og andre sjove elementer.

Se en præsentation af jobbet her.

For at blive testpilot, og dermed ansøge om årest nok fedeste sommerjob,
skal du blot klikke her og ansøge online.

Trysil Bike Arena ligger i byen Trysil som har ca. 7.000 indbyggere. Trysil ligger i det østlige Norge, tæt på Sverige. Vi har tidligere skrevet om Trysil Bike Arena her på MTBX.

Læs mere om Trysil på