Fra 21. juni til 1. juli er det endnu en gang fuld fokus på mountainbike i Trysil. To uger fuld af cykling til Trysil Bike Festival, som har fået flere nye og spændende arrangementer i år.

Cykelinvesteringen i Trysil er unik i Skandinavien og får stor opmærksomhed fra hele cykel- og turistindustrien. Det har betydet, at mange vil lave en cykelbegivenhed i Trysil. Trysil Bike Festival finder sted i Trysil fra 21. juni til 1. juli. I år forventes 8.000 gæster til Trysil under Festivallen.

– Udover de faste gæster tiltrækker Trysil Bike Festival store dele af den norske cykelindustri med leverandører og destinationer. I løbet af festivalen sidste år blev mere end 17.000 omgange cyklet på vores stier, siger Gudrun Sanaker Lohne, general manager for Destinasjon Trysil.

Norges største mountainbike festival

Festivalen ruller ud med et seminar om cykelturisme arrangeret af Innovation Norway. Norges største mountainbike festival arrangeres af Terrengsykkel.no for sjette gang i Trysil.

“Festivallen er en vigtig begivenhed for os, der trækker 1.000-vis af cyklister fra hele Norge til Trysil for en kickoff i vores cykelsæson,” siger Sanaker Lohne.

Festival Nyheder

Trysil løbet, erstattes i år med en ny og nyskabende konkurrence kaldet “Stijakta”, hvor en App bruges som en del af konkurrencen. Derudover kommer “Tour of Norway” til Trysil og kører en sjov cykeltur til børn, hvor alle modtager en præmie.

“Stijakta” er et dansk koncept, som vi har udviklet og tilpasset til vores gæster, som hovedsagelig er familier. Konkurrencen er baseret på de forskellige opgaver, du vil løse gennem Singeltracker App’en. Samtidig vil du opleve nogle af de bedste spor i Trysil, og måske vil nogen opdage skjulte spor. Man kan vælge mellem en familiepakke eller pakke til den mere erfarne mountainbiker, inklusive frokost, liftkort og goodiebag samt gode præmier, siger Sanaker Lohne.

“Vi er også spændte på at deltage i Tour of Norway for børn den 29. juni. Det er Norges største cykelevent for børn, hvor alle, der starter vinder, og alle får en præmie. Det er garanteret en god stemning og mange glade mennesker i Trysils centrum denne dag.

Børn og unge i fokus

Trysil ønsker at fokusere på rekruttering og gøre cykling sjovere for alle. Under Trysil Bike Festival er der flere muligheder for børn og unge at opleve fornøjelsen af ​​at cykle.

Terrengsykkel.no lancerer også Youth Camp for unge mountainbikere til Trysil Bike festival. De, der deltog i denne lejr sidste år, havde en vidunderlig uge med sjov mountainbike, ekspertvejledning fra professionelle instruktører, sociale aktiviteter og fantastiske faciliteter på Radisson Blu Resort Trysil. Lejren bliver hurtig udsolgt, så hvis du har børn i alderen 10 og 17 år, som kan lide mountainbike, skal du være hurtig til at melde jer til, “siger Sanaker Lohne.

Festivalen slutter med den populære familiedag i Gullia den 1. juli, hvor der vil være en pimp konkurrence, Lucky Ducky rides, showet med Trial mesteren Eirik Ulltang, musik, grill, præmier og meget mere.

Læs mere om Trysil Bike festival på www.trysil.com/trysilbikefestival