Vores vurdering af Ventoux Nordic Winter Tights

Test score af Ventoux Nordic Winter Tights

Funktionalitet: 8

Design: 8

Pris: 9

Total Score: 8.3 ud af 10

Anmeldt af Jerry Mikula

Nu begynder graderne jo så småt, at falde til under frysepunktet, men det skulle jo helst ikke resultere i, at der ikke bliver kørt MTB?

Når man skal investere i et par lange vintercykelbukser, skal man passe på med, at bukserne ikke bliver for varme. Det ville jo være praktisk at de også kan bruges om efteråret/foråret uden, at det bliver ren sauna og skyder man fuldstændig over mål når man står og skal vælge vinter cykelbukser og hvad må/skal de koste?

Jeg har testet 2 par Ventoux Nordic Winter Tights som hedder Lite og Wind fra cyclingshop.dk (Altså med og uden vindstopper/windbreaker.)

Første indtryk

Designet er neutral og meget simpel, dog med solide syninger og de er godt tilpasset omkring knæ og faconsyningerne er i strækbart materiale, som giver høj komfort og stort anvendelsesområder. Stoffet virker fornuftig tykt omkring knæ og underlår med windbreaker (Wind), som jeg synes er positivt.

Bukserne har en fantastisk afslutning, som er en strop i samme materiale og sørger for at holde bukserne på plads og sørger for at de ikke glider op under kørslen. Reflekser på lægen er med til at du bliver set bedre til og fra sporet. Ventoux kommer med mesh seler som øger åndbarheden på overkroppen. Begge bukser er behagelige og bløde at have på.

Jeg testede Ventoux Nordic over 4 ture per buks. Turene lå fra 25 til 40 kilometer og var både blandet og ren skov. Temperaturen lå på -2 til -4 grader (Chill-faktoren var væsentlig højere på nogle at turene).

Personlig syndes jeg at Ventoux Nordic Winter Tights “Wind” er en tand for varme til rent mountainbike brug, men har du et langt transport stykke inden du rammer den lokale skov, så er det et super valg. Vil samtidig tro at en landevejsrytter vil få mere glæde af sin tur med den model.

Ventoux Nordic Winter Tights Lite er lige buksen til mit behov. Stadig samme kvalitet, materiale, dog uden Windbreaker. Bukserne er stadig fornuftig varme og er med til at give endnu mere køreglæde og turen bliver behagelig, selv ude på 20 til 35 km

Konklusion:

Ventoux Nordic Winter Tights er et lækkert, fleksibel og blødt produkt med lange ben, som lever op til at kunne holde MTB rytteren varm. Prismæssigt kan mærket godt konkurrere med andre kendte mærker. Ventoux er ikke så kendt endnu på det danske cykelmarket, men ligger i en lidt billiger ende i forhold til deres gode kvalitet. Jeg vil godt anbefale Ventoux Nordic Winter Lite til mountainbike og den med windbreaker til ham som slås mere med kulden.

Wind: https://cyclingshop.dk/ventoux-nordic-winter-tights-men.html

Lite: https://cyclingshop.dk/ventoux-nordic-winter-tights-lite-men.html

Cykelbukserne fra Ventoux Nordic er stillet til rådighed af Cyclingshop.dk