Den lille webshop Diamantben.dk er drevet af de 2 ildsjæle Kari og Anders, der begge brænder for mtb og det at skille sig ud fra mængden af alt det sorte lycra. De ønsker at give ryttere som tør skille sig ud fra mængden, mulighed for at få de fede farver og designs uden at gå på kompromis med kvaliteten. De tror på, at festlige farver og lækkert tøj i topkvalitet er med til at give de sidste procenter på fornøjelsesfaktoren, når man svinger sig i sadlen og køre ud i skoven.

Historien bag Diamantben.dk

Anders og Kari kommer med forskellig baggrund inden for mtb, men de har begge en passion for at gøre cykeltøj mere individuelt og give rytterne mulighed for at afspejle sig i deres tøjvalg og ikke kun igennem deres cykler.

Det startede med Majola baggyshorts og farverige strømper, som stadig er butikkens varemærke, men der er igennem tiden kommet endnu mere til både af produkter og mærker. Senest er det Mons Royale til både mænd og kvinder, samt børnetøj fra Fox m.fl. Men der dukker hele tiden nyt op, så det er bare med at holde øje med siden, hvis man leder efter tøj man ikke lige finder i de fleste lokale cykelforretninger.

Mons Royale Sierra sports bh

Denne lækre bh er lavet af den blødeste merino uld, der har alle de velkendte fordele uden på nogen måde at kradse. Merino ulden er kendt for at være svedtransporterende, så man hele tiden er tør mod huden og er hurtig til at tørre op, så man ikke bliver kold eller klam. Uldens antibakterielle egenskab gør, at man ikke behøver vaske den særlig ofte, blot den bliver hængt til lufttørring.

Bh´en findes i to forskellige modeller, med forskellig støtte ud fra størrelsen på barmen og ønsket om støtte. Der er desuden udtagelige indlæg, så man kan tilpasse den individuelt.

Bryderryggen i forskelligt design gør, at man ikke får problemer med stropperne hvis man kører med rygsæk og trækket over skuldrene bliver formindsket, da det bliver fordelt over så bredt et område.

Vi har testet den i efteråret/vinteren med temperaturer fra +15 til -6 grader og den har tilpasset temperaturen mod kroppen.

Vurdering

Funktionalitet: (8/10)
Den er ikke velegnet ved for alt for stor barm, men den giver god støtte og sidder godt over skuldrene med fuld bevægelsesfrihed

Pris: (8/10)
Vejl pris er kr 349,00 som er yderst rimelig i forhold til kvalitets merino uld produkter.

Design: (10/10)
Flotte farver og god pasform

Sports BH’en kan købes på diamantben.dk

Handlebar Mustache Winter strømper

Vi har testet disse strømper i den samme periode som Mons Royale bh og de er blevet kørt med i forskellige typer sko på både tørre og våde dage.

Strømperne er lavet af kunstfiber hvoraf den største del af det specielle THERMOLITE® som har den egenskab at være opbygget med en hulkerne fiber. Denne opbygning giver strømperne en isolerende effekt og gør dem utroligt varme og samtidig meget lette. Bunden er ekstra tyk og overdelen lidt tyndere, så foden kan ånde og ikke bliver fugtig af sved, som bliver transporteret ud på ydersiden.

At strømpen er lavet af syntetisk materiale gør, at den tørrer utrolig hurtigt og ikke bliver tung af fugt, som strømper af uld ofte kan blive.

Vinterstrømpen findes i 2 forskellige farver og designs, hvor imod sommermodellerne findes i utallige friske og iøjnefaldende udgaver, som kan sætte lidt kulør på cykelturen

Vurdering

Funktionalitet: (9/10)
god pasform, dejligt materiale og meget varme selv i tennissko og frostvejr

Pris: (7/10)
Vejl. kr. 189,- pr par

Design: (8/10)
Vintermodellen findes kun i to farvekombinationer pink eller orange.

Strømperne kan købes på diamantben.dk

Tak til Diamantben.dk for at stille produkterne til rådighed.