Vi elsker mountainbike oplevelser her på redaktionen, og vi elsker at komme rundt i det danske land og køre de fede spor, som masser af frivillige bruger tid og kræfter på at bygge og vedligeholde. Men selvom det kendte ordsprog lyder – Ude godt, hjemme bedst – så er det alligevel fedt og komme ud i Europa og opleve spor og natur på en anden måde.

En af de store MTB oplevelser vi har haft i år, har været turen til Tjekkiet. Sammen med AktivFerie var vi i foråret en tur i det Nordlige Tjekkiet og se på området og kører nogle spor, sammen med lokale guider. Det kan du læse mere om her

Så nu tager vi derned igen, og du skal med.

Vi har sammen med AktivFerie, som står for turen, sammensat et program, som vi tror vil være lige noget for dig? Vi har valgt at lave turen som en kør-selv tur, da vi tænker at de fleste vil tage afsted sammen en 2-3 stykker og lave en hyggelig roadtrip? Turen til hotellet tager ca. 8 timer fra grænsen, og går blandt andet over Berlin.

Praktisk oplysninger

  • Dato: 18 – 22 april (onsdag til søndag i uge 16)
  • Sted: Turnov, Tjekkiet (Cesky Raj) – Se på kort
  • Pris: 2.195,-
  • Prisen er inkl. halvpension (morgenmad og aftensmad).
  • 4 nætter på Hotel Karel IV***
  • Aftensmad onsdag aften er inklusiv, og det samme er morgenmad søndag inden afgang.
  • Du får 3 dage på MTB (torsdag, fredag og lørdag) med lokale guider.
  • Festmiddag lørdag aften 🙂
  • Dækning af rejsegarantifonden og pakkerejseloven

[button color=”green” font_color=”#ffffff” link=”http://aktivferie.dk/produkt/mountainbike-med-mtbx/” size=”large” target=”_blank”]Læs mere og tilmeld dig her [/button]

 

Vi har haft fokus på at lave en tur med maksimal udnytte af tiden. Derfor er der også ankomst onsdag aften, så vi er klar til første MTB tur torsdag morgen, og der med hele 2 dage med guidede mountainbike ture.

Ikke inkluderet i prisen
Turen til og fra Tjekkiet, samt frokost og drikkevarer

Hvem er turen for?

Turen er i princippet for alle, og der er fokus på at vi får nogle gode ture, med unikke naturoplevelser. Så ingen af dagene gælder det om at komme først hjem, men om at få nogle fede timer på mountainbike i det bjergrige Tjekkiet, hvor du kommer til at opleve flotte klippeformationer, gode højdemeter, spændende nedkørsler, og en helt unik natur.

Så find sammen med nogle gode venner eller veninder, og kom med på denne hyggelige tur til det nordlige Tjekkiet, og få en oplevelse du aldrig vil glemme.

Her skal du bo – Hotel Karel IV

Vi har ikke boet på hotellet før, så vi er lige så spændte på komme derned som du er. Det oprindelige hotel, som vi boede på sidst er lukket i den periode, på grund af renovering. Men AktivFerie har fundet Hotel Karel IV til os, som i følge Booking.com har fået rigtig gode anmeldelser. Hotellet har lovet os af der er mulighed for et aflåst lokale til vores cykler.

Læs mere om Hotel Karel IV på www.hotelkareliv.cz

Tag et ekstra stop

Er du typen der synes 8 timer i bil (fra grænsen) er lidt for langt at tage på en gang, eller har du bare taget ferie hele ugen, så kan du eventuelt tage et stop på halvvejen? Her ligger Berlin, som er en rigtig flot by, som helt sikkert er en oplevelse værd. Bare du ankommer til Tjekkiet onsdag aften, og er klar til noget fed natur torsdag morgen.

Tøv ikke for længe? Book din plads med det samme – Gå til AktivFerie.dk her