Bike Solutions og Trysil Bike Arena har modtaget en international pris fra “Cluster Montagne Awards”. Prisen uddeles hvert andet år, og ærer virksomheder der arbejder med innovation og udvikling af vinterturist og skiområder. Bike Solutions og Trysil Bike Arena har modtaget den internationale pris og Yannick Menneron, formand for Bike Solutions, modtog prisen på udstillingen Cluster Montagne.

Showet er den næststørste af sin art i Europa, og samler over 300 vinterturistområder i Grenoble. Anders Wassgren, projektleder for sportsaktiviteter på Destination Trysil, var til stede og fortalte forsamlingen om Trysils udvikling og erfaringer med Trysil Bike Arena.

Udviklingen af ​​Trysil Bike Arena startede i 2014. I 2015 blev det åbnet 13 km nybyggede spor i kløfter samt kortlægning af over 100 km eksisterende ruter og oprettelse af pumptrack, cykeludlejning og cykel kurser. Opførelsen af ​​en sti fra Fjellekspressen ned til Turistsenteret via Knettsetra startede i efteråret 2015 og vil blive afsluttet i sommeren 2016. Desuden er det planen at vækste yderligere.

gudrun-sanaker-lohne
Gudrun Sanaker Lohne

Det er utroligt sjovt at vores spor projekt bliver bemærket internationalt, siger Gudrun Sanaker Lohne, administrerende direktør for Destination Trysil. – Dette er et stort samarbejdsprojekt, og det er takket være vilje, hos vore mange partnere i Trysil og Hedmark at vi har opnået dette og kan realisere satsningen på vores mountainbike spor. Det vil betyde meget for mange i Trysil og vores region.

Til sommer bliver det spændende, både med hensyn til yderligere udvikling af cykelstier og i betragtning af hvor mange mennesker der vil besøge os for at teste dem ud. Denne weekend vil afslutte en herlig vinter sæson og vi er nu begyndt at se frem til sommer og cykel.

Mere information