Den er egentlig udviklet til bike packing, og fungerer rigtig fint til det. Men EVOCs Multi frame pack er faktisk en rigtig fin taske at have sit grej i, når man bare er på tur i skoven.


Vores vurdering af EVOC Multi Frame Pack

Test score af EVOC Multi Frame Pack

Funktionalitet: 9

Design: 8

Pris: 7

Total Score: 8 ud af 10

Anmeldt af Jónas Thor Björnsson

Flere og flere ser det smarte i, at bruge rammen på cyklen, til at bære noget af det grej man bringer med sig, når man skal i på tur i skoven. Det er ofte nødvendigt at medbringe en ekstra slange, værktøj, et eller andet man kan spise, og hvad man nu ellers har brug for. Vi er mange der sjældent har lommer på trøjen, hvor vi kan lægger alle de her små ting, så derfor kan man være nødsaget til, at køre med rygsæk. Men gider man ikke det, eller har man ikke behov for alt den plads, så laver EVOC nogle tasker der kan indeholde det nødvendige, og så spændt fast på cyklens ramme.

Bliv fri og spænd det på cyklen

EVOC Multi frame pack er som navnet siger, en taske der kan spændes på rammen på flere forskellige måder. Det er bare at finde det sted, hvor man bedst kan have den. For med forskellige “øjer” rundt om tasken, finder man nemt en måde at spænde den fast på. Der er 4 remme til fastspænding på den store taske, som rummer 1 liter, og 3 remme til fastspænding på den mindre der kan indeholde 0,5 liter. Den store tasker vejer i sig selv 123 gram, men den lille vejer 89 gram. Så det er ikke tasken der tynger cyklen.

Tasken åbnes fra siden, og kan åbnes halvt op. Det gør, at de ting man nu har liggende i tasken, ikke falder så let ud. Tasken er et stort rum, men med en lille lomme på siden som man åbner op. Her kan man lægge nogle af de der småting, der ikke skal forsvinde, f.eks. en bilnøgle eller en mindre smartphone. Der er som sådan ikke noget op og ned på tasken, idet den placeres forhold til rammen. Dog skal man være lidt varsom når man åbner den, når låget åbnes i bunden. Remmene er lange, og kan nå rundt om underrøret på en endurocykel. Det betyder også, at man somme tider skal slås lidt med at vikle dem ud, når man er ved at montere tasken.

Vandet bliver ude

Tasken er vandtæt, og ens værdiggenstande bliver derfor ikke våde under turen. Materialet er det samme kendt fra EVOCs cykelkufferter, og med afstivere indbygget på siderne, holder tasken fuldstændig sin form, samtidig med, at den holder vandet ude. Stivheden i materialet er medvirkende til, at tasken holder sig på plads, når den er spændt fast på cyklen. Tasken lukkes med en kvalitets lynlås fra YKK, som har en lille snor fastgjort, for bedre greb, når man f.eks. skal åbne med handsker på. Derudover er lynlåsen også vandtæt.

Vi har testet tasken på mange ture, både de lange, de korte og så til den ret våde trailcup afdeling i Slettestrand i efteråret 2020. Tasken bliver siddende, hvor den var placeret. I tasken havde vi lagt alt det der trælse grej, der faktisk betød, at rygsækken forblev let.

En lille “handy” taske

EVOC Multi frame rammetaske er en handy lille taske, som kan indeholde de der småting man altid skal have med sig, men som ofte svømmer rundt i rygsækken. Mange gange kan man helt undgå rygsækken, og bare have sit nødvendige grej med i denne lille taske. EVOC Multi frame er en del af EVOCs bike packing serie, hvor man også kan få styrtaske og tasken til sadlen.

Tasken er set til ca. 330 kr. og man kan læse mere om den på EVOCs site.