Mountainbike handler først om fremmest om at have det sjovt, men også om at udfordre sig selv en gang i mellem. Trail King er et helt nyt koncept, som er udviklet af Singletracker App’en og en række samarbejdspartnere. Trail King er en 48 timers konkurrence, som du kan deltage i når det passer dig.

6 spor på 48 timer

Konceptet Trail King er at du skal køre 6 spor på 48 timer. Lykkedes det dig at gennemføre, så har du chancen for at kalde dig Trail King. Netop fleksibiliteten i hvornår du kan tage udfordringen op, er super smart, og du kan gøre det sammen med en eller flere af dine MTB venner. Det betyder at du kan konkurrere med alle andre mountainbikere, uden at være på sporet samtidig.

De seks mountainbikespor i det midt, øst- og nordjyske er ifølge Morten Kamp Schubert blandt landets allerbedste og samtidig beliggende enestående naturskønt. Sporene er:  Svinkløv + Kollerup ved Slettestrand, Rold Skov ved Rebild, Ødalen og Stendalen ved Viborg, Nordskoven ved Silkeborg og Danmarks Tag ved Himmelbjerget. Der er tale om koncentrerede etaper igennem blandt andet kystens klitter og dybe bøgeskove – ruter med både store højdeforskelle og teknisk krævende passager.

Det koster kr. 695,- at deltage i konkurrencen om at blive Trail King, og når du køber billetten, så starter uret, og du har nu 48 timer til at gennemføre de 6 spor. Det hele foregår gennem Singletracker App’en, og det betyder også at du kan deltage når det passer dig, da det er App’en der fungere som tidtagning.

Med i prisen får du adgang til de 6 spor via App’en, og du får et startkit med en lækker lille Trail King powerbank der holder din telefon klar hele vejen, Trail King drikkedunk, en kongelig frokost ved en af de fem Trail King værter, god energi til eventyret med en ATNU energipakke. Derudover får du gode priser på overnatning på de 5 steder, som er med i samarbejdet*

De 5 steder er: Saltum Strand Camping (Slettestrand), Comwell Sport Rebild Bakker (Rebild), Bugges Kro & Hotel (Viborg), Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter (Silkeborg) og Birkhede Camping (Skanderborg)

Trail King Finisher

Du bliver officiel Trail King Finisher, hvis du gennemfører de seks spor på under 48 timer. Du kan følge med undervejs på Singletracker app og på Trailking.dk.

Vi synes dette er et sjovt koncept, som indbyder til en sjov weekend med gutterne, eller pigerne, hvor man kan udfordre sig selv og hinanden, på nogle af Danmarks bedste mountainbike spor, og samtidig få en hyggelig aften med overnatning på en af de 5 steder. Så saml vennerne, og planlæg rækkefølgen af de 6 spor, og konkurer mod hinanden og alle andre om at blive landets sejeste Trail King.

Læs her hvordan det gik, da de første satte sig for at tage udfordringen om at blive Trailkings – Nykronede konger hylder nu mountainbike udfordring, eller læs mere på trailking.dk