I 2019 var det Hammer Bakker ved Aalborg der blev kåret til årets bedste spor. I 2020 er det et spor i Vestjylland der i år det spor der har fået højeste karakter blandt de mange brugere på Singletracker Appen.

Selvom 2020 ikke gav mulighed for de store festivaler, eller større fester, så vil vi alligevel kåre årets bedste spor.

Epic Trail Awards er et samarbejde mellem Mountainbike United og MTBX. 2019 var første år med denne kåring, og her vandt Hammer Bakker. Epic Trail Awards er en kærlighedserklæring til alle de mange sporbyggere ude på sporerne i Danmark. Alle skal hyldes, for de gør alle en kæmpe indsats. Der er tale om en kåring ud fra den rating der gives i Singletracker Appen. Derfor kan man jo sagtens have en helt anden liste over ens egne bedste spor.

Denne kåring er 100 % en hyldest til alle de frivillige sporbyggere, der måned efter måned lægger et kæmpe arbejde i, at alle de utrolig mange danske mountainbikere kan komme ud på sporene, og gøre det vi elsker allermest. I år er præmien anderkendelsen fra brugerne af sporbyggernes store arbejde, og så må man gerne blære sig med, at være det bedste spor i Danmark. Derudover er det brugerne af sporet der bedømmer via deres ratings på Singletracker appen.

Læs også: Afsløringen af Epic Trail Awards 2019

Epic trail awards har i 2020 levet en hård tilværelse. Kåringen er flere gange blevet planlagt, for derefter at blive aflyst på grund af coronarestriktioner. Så som så mange andre begivenheder i 2020, så er kåringen for Danmarks bedste spor i 2020 afholdt på en anderledes måde. Sammen med Mountainbike United har vi kigget på rating af sporerne på Singletracker og antallet af ratings.

For 2020 vil vi præsentere de 10 højest ratede spor, i blandt alle de spor der er tilgængelige på Singletracker appen. Hvilket vil sige, at næsten alle spor er repræsenteret.

Hvem fik så højeste rating?

For at være med i afstemningen, skal der være flere end 75 afgivne karakterer i Singletracker. Man kan give mellem 1 og 5 stjerner, hvor 5 er højest.

Årets spor med allerstørst rating blev Sir Lyngbjerg MTB Spor, lige nord for Holstebro. Kæmpe tillykke til alle sporbyggerne omkring det fantastiske spor.

Men de er meget skarpt forfulgt af 9 andre spor. For Sir Lyngbjerg MTB Spor har en rating på 4,7, mens nr. 10 en rating på 4,3.

  1. Sir Lyngbjerg MTB Spor
  2. Tisvilde Hegn – Komplet
  3. Vesterskov MTB spor
  4. Danmarks Tag
  5. Skelhøje Rød
  6. Bjerge Skov MTB – Hele sporet
  7. Slettestrand Rød
  8. Djævlesporet
  9. Rude Skov
  10. Undallslund – Blå

Med denne liste er de nye 10 bedste spor i Danmark præsenteret, og slaget er dermed åbnet. Hvem kan først gennemføre en gennemkørsel på dem alle sammen?