Mountainbike United™, der er virksomheden bag app’en Singletracker™, lancerer snart sit nye og ambitiøse Dedicated Riders Community. Nu tilføres der afgørende investeringer og flere stærke kræfter til ejerkredsen: Iværksætter og investor Mette Høi Davidsen samt IT-rådgiver John Guldager Ravn. 

 ”Det bliver virkelig spændende at være med på den meget ambitiøse rejse, som Mountainbike United allerede har igangsat”, siger Mette Høi Davidsen.

En sport i corona medvind

Selvom det er svære iværksættertider, så har den igangværende pandemi haft bemærkelsesværdig indvirkning på danskernes lyst til cykeloplevelser i den danske natur. Gamle cykler er blevet støvet af og cykelhandlere melder udsolgt af selv de dyreste modeller. Men vigtigst af alt: Mange flere cykler – og de cykler meget!

Vi har oplevet en fantastisk vækst på vores nuværende service, Singletracker™. Antallet af ugentlige sessions er tidoblet siden foråret, og væksten fortsætter”, siger Morten Schubert, Founder i Mountainbike United™. ”Nu glæder vi os bare helt vildt til at lancere vores helt nye platform – et Dedicated Riders Community, der bringer endnu flere mennesker sammen om den sport, som vi alle sammen elsker”.

Ryttere, klubber … og sporbyggere 

Mountainbiking er et oplevelsesorienteret fællesskab, hvor rytterne kan køre gratis på de offentlige og officielle spor og mod mindre betaling på en række private spor. Den lange sæson og de mange nye ryttere har bragt øget fokus på sportens oversete helte: Sporbyggerne. Sporbyggere er de personer, der gør en kæmpe indsats for at bygge og vedligeholde stierne, så de er sjove, sikre og klar til at modtage de mange ryttere. Det arbejde vil Mountainbike United™ gerne være med til at støtte, så både ryttere, klubber og sporbyggerne går en endnu sjovere, fælles og finansieret fremtid i møde.

Mountainbike United™ lanceres ultimo 2020.

Parterne er enige om ikke at offentliggøre transaktionsprisen.

Om Mountainbike United

Mountainbike United™ udvikler og udbyder app’en Singletracker™ og arbejder nu med at udvikle en hel ny løsning, der bygger videre på erfaringerne fra Singletracker™ med øget fokus på at skabe og udbygge fællesskaberne i og omkring mountainbikekulturen. Et produkt der vil samle rytterne, fællesskaberne og klubberne. Platformen lanceres ultimo 2020.

Ny investor

Mountainbike United™ kan præsentere en ny investor, der skal være med til at bærer virksomheden ind i nye udfordringer. Team Synergi er navnet, og bag denne virksomheder, står to erfarne personer.

Mette Høi Davidsen har baggrund i IT Branchen, men har de sidste 20 år arbejdet med ejendomsudvikling i Danmark. I dag arbejder Mette primært som investor og bestyrelsesformand i en række selskaber. Det gælder bl.a. Claimlane ApS – en software platform til håndtering af reklamationer (her har været stort fokus på tekstil og accessoires, RecyclePit ApS – Trading med komprimeret brugt flamingo (skumplast), salg af kompressorer af flamingo (skumplast), så plasten komprimeres til 1:70. Derved gøres det muligt at flytte og dermed genanvende materialet til primært emballage- og isoleringsmateriale.

Senest har Mette solgt en andel af virksomheden Refurb til Den Sociale Kapitalfond efter at have været med som investor siden medio 2015.

John Guldager Ravn arbejder i IT branchen, og har gjort det i mere end 30 år. Det har været den kommercielle tilgang til IT, der har været drivværket samt det at arbejde med salg på strategisk, taktisk og operationelt niveauer.

John har selskabet GreyIT (traditionel IT forhandler).  I 2019 stiftede John endnu et selskab, nemlig NextGenIT (IT Sikkerhed på enterprise niveau).

Tilsammen ejer Mette og John selskabet Team Synergi, som skal bidrage med at videreudvikle det enorme potentiale, som Mountainbike United™ står overfor.

Jeg glæder mig så meget til at arbejde sammen Mountainbike United™; Vi står overfor et kæmpe potentiale og Mette og jeg vil sammen med resten af det super dygtige team omkring Mountainbike United™ få udnyttet selskabets mange muligheder, udtaler John Guldager Ravn.

Positiv udvikling

MTBX ser positivt på dette nye samarbejde, som vil sikre fortsat udvikling af app’en Singletracker™, som er med til at samle hele den danske mountainbike scene. Samtidig er det i samarbejde med Mountainbike United™ og app’en Singletracker™, at vi inden længe kan præsentere årets bedste spor.