Danmarks største mountainbike center

Foto: exploremtb.dk

Moutainbike event firmaet explore MTB og Rolsted Cykler Viborg står bag åbningen af Danmarks største mountainbike center. explore MTB Center er bygget op i en stor fabrikshal mellem Viborg og Herning, og lige ud til Danmarks ældste egeskov. Centeret som åbner med et brag af en fest d. 9 & 10 januar bliver et samlingssted for mountainbikere, hvor de kan holde ind og få et hvil, en hygge snak, samt en kop kaffe.

Se indslag på TV MIDT/VEST her.

explore-mtb-center-02

Foto: exploremtb.dk

Explore MTB tilbyder blandt andet salg af cykler og tilbehør, kursus og firma events, og professionelt værksted lige midt i skoven. Så er du på tur i området, og gearene ikke lige skifter som de skal, eller dæktrykket er helt forkert, så læg vejen forbi deres drop-in værksted.

Centeret har også en teknikbane, og masser af fantastiske spor i baghaven. Det er plane at der vil være åben 3 dage om ugen, hvor du kan besøge deres showroom, butik og værksted.

Se Facebook event her

Kurser og events

MTB centeret er bygget så det også kan bruges til kursus- og konferencefaciliteter og andre events. Hver måned vil der være arrangementer og foredrag, så der er masser af undskyldninger for at tage vennerne eller klubben med på en MTB tur til Viborg, og kigge indenfor hos xplore MTB center.

Mountainbike mekka i Viborg

Flere lokale aktører støtter op omkring projektet. Niels Bugges Kro og hotel og Viborg MTB spor er nogle af dem som støtter op, sammen med Viborg kommune og Visit Viborg. Så der sker virkelig noget på mountainbike fronten i Viborg området. Der er projektet med 100km sammenhængende MTB spor (viborgmtbspor.dk), som de lokale MTB klubber står bag med støtte fra kommunen.

Niels Bugges kro og explore MTB har succes med deres “Gastronomi & Mudder“, som vi besøgte tidligere på året. Og nu Danmarks største mountainbike center, som åbner i starten af januar. Vi synes det er flot at se hvordan klubber, virksomheder og kommunen sætter fokus på mountainbike, og vi tror området vil nyde godt at alle de mountainbike turister som vil søge mod Viborg området.

Kontaktoplysninger:

explore MTB CENTER
Egedal 32, Bækkelund
8800 Viborg
Telefon: 4092 6656
www.exploremtbcenter.dk

OBS: Explore MTB Center er desværre lukket

1 kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *