Sæt kryds i kalenderen d. 11. – 13. marts 2016. Copenhagen Bike Show slår dørene op til Scandinaviens største cykelmesse i foråret 2016. Copenhagen Bike Show er et årligt, tilbagevendende højdepunkt i cykelbranchen. Copenhagen Bike Show blev afholdt første gang i marts 2015, og blev en bragende succes med mere end 10.000 besøgende fra ind- og udland. Cykelmessen har fokus på innovation, design og funktionalitet, og er i år kendetegnet ved et stort antal udenlandske udstillere.

Scandinaviens største cykelmesse afholdes i smukke rammer i DSB’s gamle værksted, hvor de store damplokomotiver blev repareret. De mere end 10.000 m2 store haller vil blive fyldt med de største cykelmærker fra ind- og udland, special- og niche butikker fra København og omegn, stor indendørs testbane, hvor du kan teste og lege med de nyeste cykler. Derudover vil der være masser af gode tilbud fra danske cykelforretninger, og et spændende program, pakket med foredrag, musik, god mad og dejlige timer sammen med andre cykelglade mennesker.

”Københavns status som den førende cykelby i verden er en vigtig årsag til denne udvikling, og vi fornemmer betydelig interesse fra lande som Frankrig, Tyskland, Polen, USA og Kina. Antallet af udenlandske udstillere er væsentligt højere i år”, udtaler Christian Ritter – direktør for Copenhagen Bike Show.

Med mere end 10.000 m2 messeareal er Copenhagen Bike Show Skandinaviens største cykeludstilling for alle cykelinteresserede, lige fra den aktive cykelfamilie til eliten.

Indendørs testbane og underholdning

copenhagen-bike-show-2016-2Udstillingen vil vise et bredt og udsøgt sortiment af det allernyeste inden for ikke bare cykler og udstyr, men også oplevelser, rejser og initiativer relateret til cykelsporten. Der er mulighed for at prøve de mange citybikes, ladcykler, el-cykler mv. på den store indendørs testbane, samt ”give den gas” på Pump Track’en.

Børnene kan lade sig underhole i Kids Zone med konkurrencer, lege og indslag med Cykelmyggen fra Østre Gasværks teateropsætning af samme navn. Konferencier på messen bliver Rikke Laursen, der netop har vundet kvinderækken i Mellemøstens største cykelløb i Dubai.

De mange kvadratmeter er ikke kun med til at sikre en bred vifte af udstillere med relation til cykelbranchen, men vil også blive brugt til en indendørs testbane, hvor messegæsterne kan prøve den nyeste generation af MTB, e-bikes mv.

Oplev de nyeste modeller

Copenhagen Bike Show har deltagelse af producenter og distributører af de største cykelmærker og brands, som gæsterne vil kunne se og prøvekøre. Det gælder inden for cykler, tøj, sko, hjelme, briller og meget mere. Datoen for Copenhagen Bike Show er ikke helt tilfældig, da det er foråret hvor alle de nye modeller typisk kommer markedet, og du kan derfor være blandt de første til at tjekke dem ud.

Åbningstider og information

  • Fredag den 11. marts 2016 kl. 10 – 20
  • Lørdag den 12. marts 2016 kl. 10 – 18
  • Søndag den 13. marts 2016 kl. 10 – 16

Entre koster kr. 75,- for en dagsbillet eller kr. 95,- for en partout billet, der er gyldig alle dage. Børn under 12 år er gratis. Der er en lækker goodiebag til de første 2.000, som køber en billet online.

Læs mere om Copenhagen Bike Show og køb billetter på copenhagenbikeshow.dk

Video fra Copenhagen Bike Show