Lige midt i Rebild Bakker, og med Rold Skov som baghave, ligger Comwell Sport. Comwell Sport er en del af Comwell kæden, med 16 hoteller i Danmark, og 2 i Sverige. Comwell Sport i Rold Skov er et rendyrket sportshotel, med fokus på sport og motion. Hotellet har 15o værelser, samt 22 konference og mødelokaler. Derudover har de et 2 etagers fitnesscenter, indendørs pool, med sauna, dampbad og koldtvandskar. Comwell har også en sportsbar, hvor man kan nyde en sund smoothie efter en god mountainbike tur. Er man mere til en god gammeldags øl, så kan de også servere det.

Mountainbike weekend i Rold Skov

comwell-sport-cykelparkering
Cykelparkering

Når steder som Comwell Sport laver noget med mountainbike, så har det naturligvis vores interesse. Så en lørdag formiddag havde vi lavet en aftale med Jane, som er hotelchef, at vi kom forbi til en snak og en rundvisning.

Hotellet er kæmpe stort, men allerede når man kører op mod indgangen, fornemmer man at her gør de noget for MTB sporten. En ting er det store banner på facaden, med et billede af en mountainbiker i Rold skov, men der er også en stor anlagt cykelparkering. Her holder allerede en lang række af hotellets egne cykler, som er indkøbt i samarbejde med lokale forhandlere.

Medbringer man sin egen cykel, er der også mulighed for at få den parkeret i det aflåste “parkeringshus”.

comwell-sport-reception
Reception på Comwell Sport

Inden for på hotellet møder vi Jane. Sød, smilende og snakkesalig viser hun med stolthed rundt, og fortæller om stedets historie og ambitioner som sportshotel. I receptionen når vi også at hilse på et par af hotellets egne instruktører.

Som gæst på hotellet kan man ud over mountainbike, også deltage i fælles løbeture, sammen med instruktørerne, som alle kender Rold Skov som deres egen bukselomme.

Pool området er desværre under renovation da vi er på besøg, men i fitnesscenteret er der allerede et par gæster der har fundet sig til rette, på trods af et det er tidlig lørdag formiddag. Selv om man ikke lige befinder sig i fitnesscenteret, så er der stadig mulighed for at blive inspireret til motion. Trappen er som eksempel udsmykket med “kalorietæller”, og flere steder på gangene er der mulighed for at tage en armgang.

Fokus på sport og sundhed

comwell-sport-sundhed
Morgenbuffet

Som du nok allerede har fundet ud af, så har Comwell sport fokus på netop sport og sundhed. I restauranten får vi et glimt af morgenbuffeten, som også emmer af sundhed, dog uden at være fanatisk. Her er mulighed for at starte dagen med masser af fiber, protein og frisk frugt. Så her kan man starte dagen på bedste vis, og efterfølgende gå lige uden for døren og indtage den friske luft og nyde naturen, inden man mødes i sportsbaren, til en frisk smoothie, inden turen går rundt på sporet i Rold Skov.

Er man til andet en MTB, er der også mulighed for at prøve kræfter på tennisbanen, eller bare gå en lang tur i skoven. Bliver man inden døre, er der altid fitnesscenteret eller pool området, man kan brænde nogle kalorier af i.

Comwell Sport har løbende masser af gode tilbud på overnatninger og weekendophold. Kig forbi comwell.com eller ring og få en pris på et ophold. Så bestemmer du selv om det skal være en romantisk tur med din bedre halvdel, eller en tur med drengene/pigerne fra klubben.

Mountainbike i Rold Skov

Har du ikke været i Rold Skov før, så anbefaler vi at man enten printer et kort hjemmefra, eller henter sporet ned som gpx fil til sin cykelcomputer. Oversigtskort kan også fås i receptionen, og der er også mulighed for at køre med en instruktør som guide. Forhør dig omkring guidede ture allerede når du booker dit ophold. Alternativt så er der en velfungerende MTB klub i Rold, så måske det arrangeres med en af de lokale, til at guide rundt.

Lokale klubber og guider