CamelBak har redesignet deres kollektion, af deres mest populære mountainbike tasker, som kommer i handlen i 2021. Vi har kigget lidt nærmere på hvad vi kan forvente af CamelBak i 2021.

CamelBak, som er en af de førende producenter af cykeltasker, lancerer en ny PRO serie i foråret 2021. Fælles for taskerne, er at de er udviklet med CamelBaks nyeste innovative “Air Support”.

Pro serien består af den nye M.U.L.E Pro 14 og H.A.W.G Pro 20. Begge tasker er i den velkendte kvalitet som vi kender fra CamelBak, og begge kommer med deres nye “Air Support” ryg panel, og stropper i mesh, så den kan holde dig kølig på sporet.

Begge tasker i Pro serien kommer med masser af opbevaring, så du nemt kan organisere dine ting. Hofte bæltet har små lommer, og der medfølger en pose til dit værktøj, som kan rulles sammen. Derudover er der en strap til din hjelm, og cykler du på E-bike, så er der en integreret lomme som kan bruges til ekstra batteri.

CamelBak Impact Protector

CamelBak Impact Protector
CamelBak Impact Protector

Både M.U.L.E Pro 14 og H.A.W.G Pro 20 er kompatible med CamelBak Impact Protector, som er en er rygbeskyttelse der kan tilkøbes og indsættes i taskerne.

M.U.L.E. Pro 14

Dette er tasken der passer de fleste. Lav vægt og maser af plads. En god taske til dig der cykler til og fra sporet, og gerne vil have en ekstra jakke med.

Specifikationer

  • Størrelse: 14 liter
  • Vægt: 845 gram

Billeder

H.A.W.G Pro 20

Har ud brug for lidt mere plads, så får du 20 liter i denne taske. Perfekt til de lidt længere ture, hvor man har brug for ekstra opbevaring.

Specifikationer

  • Størrelse: 20 liter
  • Vægt: 1015 gram

Billeder

CamelBak er ligeledes kendte for deres hydrationpacks, som kommer i redesignede versioner. Dette gælder for Rogue Light, Classic Light og Hydrobak Light, som alle kommer i en lettere udgave end tidligere.

Rogue Light

Kendere af CamelBak vil sagtens kunne genkende Rogue, selvom den har fået en opdatering på designet. I denne nye version er der skåret 200 gram af vægten, så den nu kun vejer 225 gram. Den kommer med en 2 liters vandblære, og samlet har den altså en kapacitet på 7 liter.

Classic Light

Går du meget op i lav vægt, så kan vi afsløre at Classic Light kun vejer 200 gram, og har samlet en kapacitet på 4 liter (inkl. 2 liter vandblære). Så der er altså stadig plads til det mest nødvendige.

Hydrobak Light

Hydrobak er den mindste og letteste udgave, og vejer kun 170 gram, og har 1,5 liter vandblære, og samlet er den på 2,5 liter. Så har du ikke brug for at medbringe andet en væske på ryggen, så tag et nærmere kig på denne model.

Hvem er CamelBak?

Det er 30 år siden CamelBak lavede den første hydration bike pack, som skulle bruges til et løb gennem ørkenen. De har siden være førende inden for tasker til MTB og løb.

Læs mere på camelbak.com