Vores vurdering af ATNU Energiprodukter

Test score af ATNU Energiprodukter

Funktionalitet: 9

Design: 2

Pris: 9

Total Score: 6.7 ud af 10

Anmeldt af Jerry Mikula

Bag atnu står Kristian de Linde, Morten Kristensen og Simon Hasbøg. De er alle i 30`erne og har det til fælles, at de har en travl hverdag, hvor familie og karriere fylder meget. Derudover deler de passionen for at dyrke sport og det blev også indgangsvinklen til at atnu blev skabt.

Som mange andre oplevede de en jungle af at skulle skelne gode kosttilskud fra de de dårlige, og endnu sværere at overskue hvad formålet er med de enkelte produkter.

Atnu er dansk produceret og højkvalitets kosttilskud, der er fremstillet på danske ISO-certificerede fabrikker og dermed giver et endnu højere og sikkert produkt til os som forbrugere og som samtidig er 100% dansk produceret. Læs mere på www.atnu.dk

Jeg har fulgt Simon Hasbøg i godt 3 år og har været i jævnlig kontakt med ham. Ja ikke kun om deres produkter men om alt muligt andet inden for sportens verden. Vi har kørt MTB løb sammen flere gange og jeg har mødt Simon til rigtig mange arrangementer rund om i danmark. Simon er en rigtig travl mand med mange jern i ilden og nok derfor han har det fede valgsprog – STAY MOTIVATED.

Det er rigtig svært at teste energiprodukter, da jeg kun er en amatør rytter på hobbyplan og med mine 7.000 til 8.000 km på sporet om året har jeg valgt at teste på min helt egen måde. Jeg har testet hvordan produktet har virket på mig og min træning, som er baseret på mine træninger og løb. Der udover har min vurdering gået på udseende, duft, smag og min fornemmelse af virkning, samt dosering.

Min test begynde d 24 april hvor jeg fik et stort parti Energi produkter, som var Energi pulver, Protein pulver, Energibar og Proteinbar.

Energi Drikken (ATNU CARBUP)

Energi Drikken (ATNU CARBUP) er af smagen Lemon og Lime og føles super frisk og naturlig i smag, samtidig slukker den tørsten ret hurtig. Der følger en grundig vejledning med med dosering.
Jeg valgte at fylde det på en 2 liters flaske og ryste den grundigt, så produktet blev 100% opløst. Måtte også afprøve det som sommer drik til havearbejdet, med masser at isterninger og et par skiver lime og synes det er en dejlig frisk og god måde lige at få en ekstra smagsoplevelse på.

Næringsindhold/energi:

 • 1632kj/384kcal per 100g
 • Fedt: 0 gram
 • Kulhydrat: 96g per 100g og heraf sukkerarter 76g per 100g
 • Protein: 0g
 • Salte: 1,5g per 100g
 • Kostfiber: 0g
 • Kalium: 500mg per 100g
 • Magnesium: 95mg per 100g
 • Calcium: 200mg per 100g

Anvendelse:

Bland 1 skefuld ( ske medfølger og svarer til 30g ) med 500ml vand.

Energibar, proteinbar og proteinpulver

Energibar brugte jeg som et lille måltid på mine lange ture og de er ret nemme at håndtere. Blev faktisk ret glad for deres nye energibar med smag af abrikos/dadler og chiafrø. Det samme galt energibaren med smag af hindbær/rosiner og chiafrø.

Fornemmelsen er at deres energibar giver mig et stabilt energiniveau og jeg har følelsen af en god langtidsvirkning.

Proteinbaren StrawberryDream og Raspberry/Yogurt faldt i rigtig godt smag hos mig og jeg brugte dem som hurtig mellemmåltid i min travle hverdag, eller når jeg kan hjem fra en af mine MTB ture og hurtig skulle videre i dagens program.

Både Energibar og Proteinbar er det de bedste jeg har smagt og min beskrivelse af den er en blanding mellem en kage og en Yankie bar. Bestemt ikke tør som nogle af de andre bar´s der kan købes og synes det er en super fordel, at den kan spises uden af få krummer galt i halsen.

Proteinpulver: (Whey 100 protein Chocolate) er udviklet til efter din træning er giver den bedst mulig recovery. Min fornemmelse er at den mætter rimelig godt og ved ikke om det bare er mig, men synes at de tunge ben jeg plejer at have efter en godt hårdt træning forsvinder og følelsen af at jeg får ro på mine ben, samtidig har jeg følelsen af at jeg er mere frisk dagen efter.

Smagen er super og minder mig lidt om Nesqik kakao og nutella med et strejf af hasselnød. Jeg vil gøre opmærksom på at protein indholdet er 43,4g højere end ved andre kendte mærker.

Næringsindhold:

 • 1654kj/394kcal per 100g
 • Fedt: 6,5g per 100g
 • Heraf mættede fedtsyre: 3,8g per 100g
 • Kulhydrat: 7,8g per 100g
 • Protein: 73,4g per 100g
 • Salt: 0,8g per 100g
 • Kostfiber: 3,6g per 100g

Anvendelse:

Brug en dosering  15g) efter træning med 150-200ml vand.

Eller en dosering (30g) efter hård træning / styrketræning med 250-300ml vand (Jeg valgte at blande med mælk).

 • Udseende: Kunne godt være lidt mere indbydende, men jer som kender produktet ved jo hvad indholdet byder på.
 • Duft: Produktet har en indbydende duft.
 • Smag: For alle atnu´s produkter er den naturlig og frisk i smagen og ingen måde syntetisk.

Artiklen er IKKE sponsoreret at atnu, men atnu har stillet produkterne til rådighed