3 timers MTB-hygge for kvinder i Blaabjerg

mtb kvindetur

Lørdag den 19. august kl. 10.00 kan alle kvinder springe på jernhesten og cykle sammen med andre kvinder i det vestjyske klitlandskab. Det er for alle uanset form og type af cykel.

Uanset om du har en mountainbike, landevejscykel eller en helt almindelig cykel, kan du og din cykel lørdag den 19. august rulle ud i det blå sammen med andre kvinder.

For at deltage skal du blot møde op kl. 10.00 i Blaabjerg Plantage på p-pladsen ved Himmelvejen. Her deles de fremmødte op i hold, inddelt efter den type at cykel man møder op på. Hvert hold har en holdkaptajn som viser vej og sørger for, at alle kommer med tilbage. Kl. 12.00 mødes holdene igen hvorefter grillen tændes, og der hygges i en time.

Det er hyggeligt at cykle med andre kvinder

mtb kvindetur 1Mange kvinder synes det er hyggeligt at cykle sammen med andre kvinder. Man snakker og hygger på en anderledes måde, end når de konkurrenceprægede mænd ligger foran og trækker, til man mister pusten, fortæller Kirstine Faber, der er initiativtager til cykelturen.

Hun fortsætter: I fællesskab får vi  forhåbentlig nogle hyggelige timer på cyklen i det smukke vestjyske klitlandskab. Og hvem ved, måske møder man en eller flere nye cykelveninder?

Udover cykelturen “3 timers hygge i Blaabjerg”, som Kirstine har døbt dagen, driver hun cykel-bloggen “Track My Booty”. Derudover står hun bag “Mandagstour for kvinder”, hvor kvinder hver mandag kl. 17.00 mødes ved Vestergades Cykel i Varde for at cykle sammen.

Se program længere nede.

Program:

  • 10.00: Fælles velkomst og inddeling i hold
  • 10.00 – 12.00: Cykelture i hold
  • 12.00 – 13.00: Grillen tændes og der hygges

Fakta:

  • Tidspunkt: Lørdag den 19. august kl. 10.00-13.00
  • Mødested: Blaabjerg Plantage, Himmelvejen,  6830 Nr. Nebel
  • Pris: 50 kr. til dækning af forplejning
  • Facebook-begivenhed: 3 timers hygge i Blaabjerg
  • Medbring: Drikkedunk, tøj efter vejret, kontanter/mobilepay, cykelhjelm

Swissstop

Skrevet af Kirstine Faber Lauritsen

Kvindelig mountainbikerytter der til dagligt cykler i Varde Cykelklub. Indehaver af bloggen www.trackmybooty.dk der krydre muntainbikehistorier med humor og selvironi. Arbejder til daglig som eventkoordinator.

Se flere artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *