Weekend og overnatning i Silkeborg

Silkeborg markedsfører som værende Danmarks outdoor kommune, og har de senere år gjort rigtig meget for at leve op til det. Det lader også til at byens erhvervsliv, hoteller etc. gør sit til at Silkeborg skal blive Danmarks førende outdoor kommune. Faktisk er Silkeborg kommune netop kåret som årets friluftskommune af Friluftsrådet (Kilde: Friluftsrådet.dk).

Vi har tidligere her fra redaktionen besøgt Silkeborg ved flere lejligheder, og når vi kigger frem i kalenderen og skal prøve at planlægge hvor turene skal gå hen, så ender vi tit på disse kanter. Denne gang har vi forsøgt at finde et sted hvor vi kunne få hele pakken. Det vil sige vi vil bo tæt på skov og natur, men også gerne tæt på byen, restauranter og shopping.

Weekend på Scandic i Silkeborg

Efter lidt søgen, faldt valget på Scandic Silkeborg. Vi har tidligere besøgt og holdt weekend i byen, men prioriteret at bo tæt på skovene og de fantastiske spor i Nordskoven. Så denne gang ville vi prøve noget andet. Når jeg siger vi, er det fordi vi er en familie på 5 (2 voksne og 3 børn). Vi elsker at tage på små getaways rundt omkring i Danmark, og vi planlægger det gerne efter, at vi er 2 (drengene) der gerne vil køre lidt mountainbike, og 3 piger der gerne vil shoppe og hygge.

Scandig Silkeborg ligger smukt i naturen, men kun ca. 3km fra centrum. Scandic er et moderne hotel, som har lavet en masse tiltag for at tilpasse sig til at være et outdoor venligt hotel. Blandt andet har de opsat et outdoor locker, hvor din mountainbike (eller f.eks. kajak) kan overnatte trygt og godt. Trænger cyklen til et lille service, så er der også indrettet et lille værksted, hvor man lige kan få smurt cyklen og lave lidt småreparationer.

Hotellet i Silkeborg har også indrettet en outdoor lounge, som på trods af navnet, er indendørs. Her kan kan man mødes i uformelle rammer, og slukke tørsten efter en god dag på cyklen. Det er absolut et plus med sådan et sted, hvor man komme i sit cykeltøj, og slappe af.

Slap af i poolen

Lækker pool til afslapning

Efter en god og lang dag på mountainbike, hvor man lige har slukket tørsten med en kold øl i outdoor loungen, er det perfekt med en tur i poolen, hvor man kan få løsnet op i kroppen, og bare slappe helt af. Trænger man stadig til at brænde krudt af, kan man også svømme nogle baner, eller besøge hotellets fitnesscenter.

Tag familien eller vennerne med til Silkeborg

Scandic i Silkeborg har det de kalder en “Outdoor hotelpakke”. Så trænger du til en lille getaway sammen med familien eller nogle gode venner, tæt på byen, og nogle af Danmarks bedste mountainbike spor, så var dette bestemt en mulighed.

Pakken indeholder

  • Overnatning i dobbeltværelse
  • 3-retters middag efter kokkens valg
  • Picnic box (lækker frokost, du selv smører fra det kæmpe udvalg i vores morgenbuffet. Picnic boxen er let at tage med ud i naturen)
  • Sikker og aflåst opbevaring af cykler
  • Fri adgang til vores udendørs cykelværksted
  • Fri adgang til vores fitnessfaciliteter inkl. swiming pool
  • Fri adgang til online aviser og magasiner
  • Overdådig morgenmad

Prisen pr. person er kun 795,- Læs mere om deres outdoor pakke på www.scandichotels.dk/tilbud-og-hotelpakker/outdoor-scandic-silkeborg

Undertegnede har som tidligere nævnt booket en weekend på Scandic, sammen med familien, og glæder os til at besøge hotellet. Sidder du også med tanker om at pakke cyklen og familien og køre til Silkeborg, så kan du læse mere om Scandic på www.scandichotels.dk/hoteller/danmark/silkeborg/scandic-silkeborg

Billederne er fra Scandichotels.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *