Danish Adventure Film Festival (D.A.F.F) viser MTB filmen UnREAL i København og Aarhus.

Mountainbike filmen UnREAL er årets mest innovative mountainbike film. En film som handler om at bryde grænserne på to hjul og løsrive sig fra de rammer, der definerer, hvad der er virkeligt, og hvad der ikke er. Med betagende grafik og fantasi tager Teton Gravity sit publikum med på en rejse til en grænseløs verden i Unreal, hvor gletsjervægge forvandles til mountainbike spor, og hvor regn og sne ikke er de eneste elementer, der falder fra himlen. Filmen leger med det visuelle og vækker følelser af både ærefrygt og glæde – følelser, som kun eventyrere, som kører MTB virkelig kan forstå. Denne film er dedikeret til drømmere, der bryder reglerne og aldrig vokser op, og til dig der også drages af den grænseløse verden, hvor intet er umuligt.

UnREAL varer 45 minutter og er lavet af Teton Gravity Research & Anthill Films.

Oplev også Darkligth og Ashez to Agassiz

Sammen med Unreal vises også de to kort film Darklight og Ashez to Agassiz. I Darklight følger vi tre af verdens bedste mountainbikere Graham Agassiz, Matt Hunter, og Matty Miles, der bevæger sig gennem det golde landskab i det sydlige Utah og de frodige skove i USA’s nordvestlige hjørne. Nattens mørke er oplyst af et surrealistisk lys, der afslører facetter af både sporten og naturen, som du aldrig har set før. Darklight viser dig mountainbiking i et helt nyt lys – bogstaveligt talt.

Ashez to Agassiz – Graham Agassiz var en mand på toppen af sin professionelle MTB karriere, da ulykken skete. Nedfarten, som burde være ren rutine, gjorde på et splitsekund hans liv til et skadeshelvede, og med en brækket nakke og en karriere i fare må han kæmpe sig tilbage til toppen og genskabe sin virkelighed som mountainbiker – for det er den eneste virkelighed, der findes for Agassiz. Filmen Ashes to Agassiz er en hyldest til MTB sporten, der handler om den talentfulde freeriders kamp for succes samt kamp for overlevelse.

Læs mere på adventurefilmfest.dk/program-2015/

Ashez to Agassiz teaser