Vores vurdering af Fox Dirtpaw

Test score af Fox Dirtpaw

Funktionalitet: 7

Design: 9

Pris: 8

Total Score: 8 ud af 10

Anmeldt af Lars Bachmann

fox-dirtpaw-race-insideVi har testet en cykelhandske fra Fox. Handsken hedder Fox Dirtpaw Race, og er en lækker sort handske i klassisk Fox design. Jeg har altid kørt med GripGrab handsker, og har svoret det er mit favorit mærke, men jeg må indrømme at denne Fox handske sniger sig ind på listen over cykelhandsker som jeg kan anbefale.

Fox Dirtpaw er en allround handske, og er testet her i det tidlige efterår ved en 10-12 grader. Handsken er med lange finger, men kort ved håndleddet. Dirtpaw er en let og luftig handske, som giver et godt greb, både på styret, men også på bremsen, hvor de 2 bremsefinder har fået et lag ekstra gummi/silikone, som giver god kontakt med bremsegrebet. Indersiden af handsken er blød og behagelig, og griber i håndtaget som den skal, uden at være limet på.

Ydersiden af handsken er som tidligere nævnt i klassisk Fox design, og ligner det man typisk vil kalde en Downhill eller motocross handske. Design er altid en smagssag, men jeg kan godt Fox’ lidt rå look, med logo i gummi og de ekstra gummi beskyttere på knoerne.

Konklussion

fox-dirtpaw-race-outsideJeg synes det er en lækker forårs/efterårs handske, som er super behagelig at have på, har et fedt design, og en rimelig pris.

Prisen er kr. 229,- og kan købes på blandt andet Bikester.dk

Materiale:

48% polyamid
22% polyuretan
15% neopren
15% polyvinylklorid (pvc)