FOX er måske mest kendt fra motocross, men de laver også nogle fede kollektioner til mountainbike. EasyMX består at en flok passionerede motocross kørere, som har gjort det til deres levevej at sælge cross udstyr fra deres butik i Hobro, og online via easymx.com. Da de har forhandlingen af Fox, var det oplagt at tage et bredt udvalg af mountainbike beklædning ind i sortimentet. De har derved indrettet hele 1. salen i deres butik, til mountainbikere.

Spar penge på Fox MTB outlet

Nu kommer efteråret, og 2017 kollektionerne er bestilt. Det betyde at der skal gøres plads i butik og lager, så derfor holder EasyMX MTB outlet, hvor de sælger ud af deres MTB kollektioner fra primært Fox. Priserne og udvalget er det samme, uanset om du kigger forbi butikken, eller online på webshoppen.

Det skal dog siges at størrelsesvalget er begrænset på mange af produkterne, men webshoppen giver heldigvis mulighed for at filtrere på størrelser. Men husk, det er først til mølle princippet.

fox-outlet-easymx-online

Er du mere den klassiske shopper, så kig ind i deres butik hvis du er i nærheden af Hobro. Hos EasyMX finder du også et lækkert sortiment af fritidstøj, som jakker, jeans, tasker, bælter, caps etc. som vil få dig til at ligne en hardcore freerider 🙂

Du finder EasyMX på Lupinvej 5, 9500 Hobro eller online på www.easymx.com/dk

Om Fox Head

Fox Head, Inc. har hovedkontor i Irvine, Californien, med yderligere kontorer i Morgan Hill, CA, Calgary, Canada og Barcelona, Spanien. Fox brandet er den mest anerkendte og bedst sælgende mærke af motocross tøj i verden i dag. Fox bygget sin forretning ved at udvikle tøj til høj intensitet, fysisk krævende motorsport og motocross. Gennem sponsorere arbejder de tæt sammen med de bedste ryttere i historien – riders som Ricky Carmichael, James Stewart, Damon Bradshaw, Rick Johnson, Mark Barnett, Doug Henry, Jeremy McGrath og Steve Lamson.

Fox har forsket og udviklet løbs tøj, der giver ryttere en maksimal beskyttelse og ydeevne og bevægelsesfrihed. I mere end tre årtier har Fox skabt det bedste motocross tøj i verden, som er i stand til at modstå de elementer og de forhold, der er en stor del af motocross.

Fox Racing har først åbnet for erhvervslivet i 1974, da Geoff Fox, en Ph. D. der underviste i fysik ved universitetet i Santa Clara, lancerede Moto-X Fox, en lille distributionsvirksomhed for europæiske motocross dele og tilbehør i en 1500m2 bygning i Campbell, Californien.

Inden for to år, begyndte Moto-X Fox at fremstille komponenter til ryttere på udkig efter en højtydende affjedring og motor. I foråret 1977 blev Geoff fast besluttet på at vise de amerikanske motocross fans, at hans produkter var bedre end konkurrenterne.

Han skabte sin egen privatejede professionelle motocross team, Team Moto-X Fox. De skulle konkurrere mod de japanske fabriks team. Team Moto-X Fox rytterne blev de bedste ikke-fabriks ryttere i serien, med henholdsvis femte, sjette og syvende pladser i den meget konkurrenceprægede AMA 125cc Nationalt mesterskab serie. Geoff mål var at bevise, at hans håndlavede dele var det bedste, penge kan købe.

Team Moto-X Fox ryttere bar lyserøde, gule og orange outfits. Håndlavet af Fox, tøjet blev et øjeblikkeligt hit blandt fans og interesserede entusiaster begyndte at kontakt Fox butikken i Campbell. I løbet af de næste par år blev Fox fuldstændig reorganiseret til at blive en vigtig aktør i USA motocross beklædningsindustri.

I 1980, Fox rytter Mark Barnett vandt firmaets første nationale mesterskab, og to år senere, vandt Brad Lackey Fox ‘s (og USA) første World Motocross Championship. I de efterfølgende to årtier har Fox-sponsorerede ryttere vundet over 40 nationale Motocross og Supercross Championships. I 2006 vandt Fox rytter Ricky Carmichael Supercross, mens Fox rytter James Stewart vandt FIM World Supercross Championship.

I dag er Fox stadig en familie ejet og drevet virksomhed, med anden generation som arbejder på fuld tid i virksomheden. I løbet af de sidste tre årtier er Fox Racing blevet en internationalt førende livsstils brand med sit berømte Fox hoved logo. Dermed har familien holdt fast ved Geoff Fox oprindelige mål om at lave de bedste motocross produkter penge kan købe.

Konstant forskning, udvikling og finjustering går i Fox løb tøj og performance gear. Gennem vejledning og feedback fra Fox s mesterskabet-vindende atleter, fortsætter virksomheden med at udnytte den bedste teknologi og design talent til rådighed til at forbedre og optimere kvalitet, komfort og ydeevne af alle sine produkter. Det er gennem erfaringer, gennem relationer med de bedste atleter i verden, der får Fox til at fortsætte med at skabe og tilbyde de fineste kollektioner af tøj og beklædning til rådighed i dag.