Vores vurdering af Polo IPZ-1

Test score af Polo IPZ-1

Funktionalitet: 8

Design: 4

Pris: 4

Total Score: 5.3 ud af 10

Anmeldt af MTBX

Nu gælder det om at nyde sommeren, så længe den varer, men inden vi har set os om, så er det efterår, og vi går en køligere tid i møde. Det betyder at vi skal klæde os bedre på, når vi skal ud og cykle. Vi har kigget lidt på et mærke der hedder Stormtech, som vi fik anbefalet.

Stormtech er fra Canada, og har udviklet og fabrikeret sportstøj siden 1980’erne. Stormtech har specialiseret sig i outdoor beklædning, som holder kroppen tør og varm. Igennem OnlineOutwear.dk som er Dansk forhandler af Stormtech, blev vi enige om at prøve en polo (IPZ-1) af mærket Stormtech. Vi købte 2 trøjer (XL & XXL), og blev enige om at lade 2 personer teste dem.

Læs mere om IPZ-1 Polo trøjen på OnlineOutwear.dk

Produktet

ipz-1-groen-stormtechPolo trøje med lynlås i halsen, men uden krave. Trøjen er lavet med Stormtechs H2X-DRY, som skal være med til at holde kroppen tør, og fugt og varme, hurtigt transporteres væk fra kroppen. Det er ikke en specifik cykeltrøje, men en outdoor trøje, som egner sig til al slags fysisk aktivitet.

Trøjen består af 88% polyester og 12% spandex og koster kr. 499,-

Jónas

ipz-1-stormtech-jonasJeg tager ofte campingvognen med på tur, når der skal køres MTB. Så kan man prøve nye spor, som ikke er kørt før. Selvom det er en campingvogn, skal man alligevel tænke over, hvad man tager med. Derfor er denne t-shirt god, fordi den har flere funktioner. Den opfylder fint den funktion, som er, at den ikke er for varm, og heller ikke er kold at have på. Her i sommervarmen, hvor regn har været en hyppig gæst, er trøjen god at tage på efter en tur i sporet.

Når man kommer tilbage efter en tur, er gennemblødt og har brug for lidt komfort, er det en fin trøje at tage på. Den er dejlig blød, og behagelig at have på. Lynlåsen i halsen er en fin funktion, hvor man kan regulere varme og kulde ved at lyne op og ned. Trøjen er stor i størrelsen, og lang. Det kunne derfor være en fordel at gå efter en polo en størrelse mindre end man plejer. I det trøjen er designet til at sidde meget løst, har den ikke været brugt som træningstrøje.

Lars

ipz-1-stormtech-poloJeg fik første gang lejlighed til at prøve poloen i det tidlige forår, på en tur til Harzen. Jeg brugte den som et ekstra lag under min cykeljakke, og jeg havde i hvert fald ingen problemer med at holde varmen.

Trøjen er super behagelig at have på, og lynlåsen i halsen er en fin feature. Trøjen er forholdsvis hurtig til at transportere sveden væk fra kroppen, og den tørre rimelig hurtig. Det gør det til en yderst behagelig trøje at have på. Vi skal huske på at det ikke er en decideret mountainbike trøje, men en outdoor trøje.

Den har en god loosefit pasform, og har en fast plads i min cykeltaske. Ligesom Jónas, synes jeg også den har været for varm at cykle med her i sommer, men har været god at tage på efter turen, specielt når man er kommet retur en sen sommeraften, og det er begyndt at blive lidt køligt.

Du kan læse mere om Stormtech på www.stormtech.eu og trøjen, samt andre Stormtech produkter kan købes hos OnlineOutwear.dk