MTB Harzen overtager konkurrent

BREAKING NEWS: MTB I Harzen har fået nye ejere, da Martin Nørris fra MTB Travels (Tidligere MTB Harzen) har købt virksomheden af Morten Nielsen

Harzen har i mange år, og er stadigvæk, en af danskernes favorit destinationer på mountainbike. Der har været flere aktører om at tilbyde ture og guide i Harzen, og de 2 største og mest populære af slagsen, har været MTB Harzen ved Martin Nørris, og MTB I Harzen ved Morten Nielsen.

Morten har siden 2012 haft mange glade gæster med til Harzen, men har valgt at prøve kræfter med noget andet, og har derfor pr. 1/1-2019 solgt sin virksomhed “MTB I Harzen”. Køberen er MTB Travels, som de fleste nok kender som MTB Harzen v/ Martin Nørris. Det betyder at Martin fremover kan byde velkommen til endnu flere gæster i Harzen eller nogle af de andre destinationer de tilbyder.

Morten Nielsen, MTB I Harzen

Kære Harzen-rejsegæster – jeg har pr. 1/1-2019 solgt min rejsevirksomhed til Martin Nørris fra MTB Harzen / MTB Travels.
Martin Nørris har gennem flere år arrangeret ophold og ture i Harzen. Martin er derfor et kendt ansigt i området, hvor han og hans guider kender alle de fede steder, hvor du kan komme med din mountainbike.

Siden 2012, hvor jeg startede www.mtbiharzen.dk, har jeg haft fornøjelsen af at hjælpe mange glade danske mountainbikere med MTB-ophold i Harzen – et rigtig drømmejob.
Jeg har nydt at kunne hjælpe og servicere jer allesammen, så I har haft mulighed for at få det optimale ud af jeres ophold i Harzen.

Mange af jer har brugt min service gennem flere år og der skal lyde en stor tak for støtten til jer.

Jeg benytter også lejligheden her, til at sige et stort TAK FOR TUREN til alle de gæster, som jeg har haft mulighed for at være guide for på vores tur-arrangementer – det har været så fedt at køre med jer.

Jeg håber at I vil tage godt imod Martin Nørris og hans dygtige medarbejdere og guider, som fra den nye sæson giver den ekstra gas, blandt andet med nye destinationer på turprogrammet, som Tjekkiet og Østrig.

Jeg ønsker jer alle et rigtig godt nytår og en fantastisk MTB-sæson.

MTB Harzen skifter navn til MTB Travels

Martin Nørris og hans kollegaer har haft travlt det sidste stykke tid. Firmaet som de fleste kender som MTB Harzen v/ Martin Nørris har skiftet navn til MTB Travels.

Det har ikke været helt uden bekymringer og vemodighed, vi valgte at skifte navn til MTB Travels, men i takt med vi har fået flere destinationer, som Polen, Tjekkiet og Malaga, så passede navnet bare ikke længere til det vi ønskede at tilbyde, siger Martin Nørris.

Så fremover vil MTB Travels, som stadig består af Marin Nørris og han dygtige kollegaer, som mange allerede har mødt i Harzen, altså kunne tilbyde endnu flere ture til Harzen, men også de nye destinationer, som Saalbach i Østrig, Pod Smrkem i Tjekkiet, og Malaga i Spanien. Det er selvfølgelig også stadig muligt at tage “Klassikeren” i Altenau (Harzen), eller Bad Sachsa i det sydlige Harzen.

Læs mere og book din mountainbike rejse på MTBtravels.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *