Egentlig er jeg ikke tilhænger af nytårsforsætter, men i år vil jeg gøre en undtagelse. 2015 har ikke budt på så mange kilometer som jeg havde planlagt. Og som altid er der masser af undskyldninger, men dem skal jeg skåne jer for. Jeg har i år fået kørt en 4-5 løb, men træningen har ikke været så systematisk, og i lange perioder nærmest ikke eksisterende.

Året startede ellers godt, med at jeg i April, kørte mit første MTB marathon. 103 kilometer til Aalborg MTB Marathon, i en tid lige over 6 timer. Ikke imponerende, men jeg gennemførte uden at have trænet ret meget. Jeg lovede dog mig selv at hvis jeg nogensinde skulle finde på det igen, så skulle formen være bedre. Det er ikke fordi jeg har ambitioner om at skal blande mig med de bedste, men oplevelsen af sådan et løb er bare bedre, når formen er til det.

Dette er mine mål og ambitioner på nuværende tidspunkt. Det kan være de justerede hen af vejen. For husk på, at det gælder ikke om at have de største mål, det gælder om at have de mest realistiske mål, og nå dem.

Mine mål for 2016

Jeg har tilmeldt mig to store løb i starten af året. Det første er Aalborg MTB Marathon (30. april) og det næste er Highland MTB Challenge (22. maj). To hårde løb lige efter hinanden. Så mit mål er at få cyklet minimum 2 gange om ugen op til, fordelt på en kort og en lang tur. Sammenlagt vil jeg gerne op på 60 km og ugen, op til Aalborg MTB marathon. Som jeg i øvrigt har ambitioner om at skal gennemføre i tiden 5.30.

Ud over cykeltræningen, vil jeg gerne under de 90 kg. Jeg har hele 2015 ligget på +100 kg og det er bestemt ikke en fordel på de lange distancer, og når det går op af bakke. Men en kombination af mere træning, og lidt forbedringer på kosten, så skal det nok kunne lade sig gøre.

I sommermånederne har jeg på nuværende tidspunkt ingen løb i kalenderen, men satser på at holde de ca. 50 km om ugen, som også er det der skal til hvis jeg skal nå mit samlede mål for hele 2016, som er 2.500 km.

Til September står den på Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge, som er et 2 dages løb. Og efter det løb er det tid til en status, og så ellers kæmpe for at nå de 2.500 km.

Hvad er dit mål for 2016?

Del dit mål for 2016 med os andre. Skriv en kommentar herunder, hvor du fortæller lidt om hvad dine mål er. Det sætter altid nogle tanker i gang, når man får sat ord på, og det kan være med til at inspirere og motivere andre.

Klub MTBX på Strava

Bruger du Strava til at tracke dine træning, så tilmeld dig Klub MTBX og del dine træningspas, og vær med til at “konkurrere” med os andre.

Se mere og tilmeld dig på www.strava.com/clubs/mtbx