Efter introduktionen af Impala & Coyote i 2019, er Lazer stolte af at kunne annoncere endnu en hjelm til deres MTB kollektion. Tag et kig på deres nyeste high-end hjelm: Lazer Jackal.

En cykelhjelm er ikke bare en cykelhjelm. Hvis vi lige ser bort fra cyklen, så er hjelmen det vigtigste udstyr for en mountainbiker. I takt med mere krævende og tekniske spor, og cykler som indbyder til trail og endnuro kørsel, så er der også kommet større krav til hjelm producenterne.

Lazer kan i dag præsentere Jackal, som er deres nyeste bud på en enduro/trail hjelm.

Komforten er optimeret på alle tænkelige niveauer, for at give rytteren den ultimative oplevelse. Yderdelen er skabt af 7 forskellige dele, hvilket giver hjelmen et fantastisk godt look. Ventilationen er godt placeret, så man får den bedst mulige køling. Og fordi man aldrig skal gå væk fra noget der virker, så er Jackal naturligvis designet med det velkendte Lazer Advanced Turnfit® system med dets vertikale og horisontale justeringsmuligheder.

Fokus på sikkerhed

Lazer Jackal er udstyret med et justerbart visir, et universal greb bagpå, et magnetisk spænde, der er ultra-let og let at åbne, og med inkluderet kamera montering, har Lazer Jackal alle de features, du skal bruge på selv de vildeste ture. Lazer Jackal blev testet af Virginia Tech’s testcenter for sikkerhed. Her fik Jackal den perfekte score – 5 stjerner for dens sikkerhed. Denne score gør, at Lazer nu har imponerende 10 hjelmmodeller, der har 5 stjerner!

Lazer har skabt og testet denne hjelm I samarbejde med nogle af verdens bedste mountainbikers. De har samarbejdet med dem I hvert eneste trin I processen og nået frem til dette resultat – Jackal. Med erfarne ryttere som Thomas Vanderham & 2020 UCI Downhill World Cup vinderen Matt Walker med på projektet.

Specifikationer

Jackal fås i 3 størrelser: Small, Medium og Large, som dækker fra 52 til 61 cm. (Small: 52-56 cm, Medium: 55-59 cm, Large: 58-61 cm).

Jackal kommer både med og uden MIPS, og i rigtig mange fede farver (Matte Black, Matte Blue, Matte Dark Green Flash Yellow, Matte Dark Grey, Matte Red Black, Matte Red Rainforest, White Black)

Vejledende udsalgspris bliver 1.499,- for MIPS versionen, og 1.349,- uden MIPS. Den er tilgængelig i butikkerne december 2020.

Læs mere om Jackal på www.lazersport.com/global/helmets/off-road/jackal

Test af Lazer Jackal

Vi har modtaget et eksemplar på redaktionen, som vi er ved at teste. Vi opdatere artiklen her med vores egne oplevelser af den inden længe.