GripGrab lancerer deres helt nye kollektion af cykeltøj. Det danske brand har i mere end 20 år leveret essentielt cykeltilbehør som handsker og skoovertræk til cyklister, der ønsker at cykle året rundt. Nu kommer de også med tøj til resten af kroppen.

Som et af de førende brands inden for beklædning til cykelfolket, ændrer GripGrab ikke sin kernefokus. De udvider det i stedet, for at tilbyde en komplet kollektion til cyklister. For GripGrab er det et naturligt skridt i retningen af mærkets kernevision om, at man skal kunne cykle året rundt, både i vådt, koldt og blæsevejr. Den nye kollektion giver cyklister alt, hvad de har brug for for at cykle komfortabelt – uanset vejrforholdene.

Udvalgte produkter

GripGrabs nye cykelbeklædningskategori tilbyder nøje udvalgte produkter, der opfylder specifikke funktionelle behov. Formålet med denne tøjkollektion er, at give cyklister det nødvendige udstyr til at cykle under alle forhold.

Læs også: Fire par handsker, der kan klare efteråret

Her er fire eksempler fra kollektionen:

RAINMASTER vandtæt jakke

Den lette, holdbare, åndbare og pakbare GripGrab RAINMASTER jakke er fyldt med gennemtænkte detaljer, høj opmærksomhed på pasform og enestående funktionalitet. Det er et produkt, der normalt forventes at være meget dyrere, men GripGrab kombinerer her enestående funktionalitet med flot design uden at være eksklusiv og prætentiøs.

GRAVELIN merinotech trøje

Den komfortable og isolerende GripGrab GRAVELIN trøje er en ægte klassiker med moderne detaljer. Med en blanding af merinould og syntetiske fibre opnås maksimal funktionalitet med termisk regulering og strækbart stof. Den er velegnet til alle årstider, når varm komfort er påkrævet.

AQUAREPEL vandafvisende bib shorts

Disse bib-shorts med tre-lags softshell-vandtæt konstruktion kan blive de foretrukne blandt ryttere, der skal ud på de kolde ture. Flade sømme, højstrækbart stof og en Elastic Interface-pude sikrer fantastisk komfort og en tæt pasform.

THERMACORE bodywarmer vest

Teijin Octa Airmesh-stoffet på for- og bagpanelerne har en enestående varme-til-vægt-forhold og sikrer komfort i kernen, så ydeevnen er optimal. Forpanelet er vindtæt, hvilket gør denne lette bodywarmer til en sand løsning på kolde dage. Den er designet til at bæres under en jakke eller trøje for ekstra isolering.

Fokus på funktionalitet og tidsløs stil

GripGrab lægger vægt på funktionalitet og tidløs stil, så hvert produkt giver optimal værdi og har en lang levetid for kunderne. Farverne på produkterne er jordnære og varme, hvilket demonstrerer stabilitet, der går ud over tendenser og mode. Dette sparer ikke kun penge, men reducerer også spild og fremmer bæredygtige valg.

Ud på cyklen året rundt

Med lanceringen af cykelbeklædning styrker GripGrab sin position som “Ride All Year”-mærket og opfordrer os alle til at udnytte hver sæson og cykle under alle vejrforhold. GripGrabs skandinaviske arv og DNA er tydelig i hvert produkt, der er tilgængeligt for cyklister, og i det faktum, at fans, kolleger og medarbejdere aldrig holder sig tilbage, når de tager på cykelture, uanset vejret.

Find meget mere om den nye kollektion her.