Bike, Burger & Beer – Silkeborg

UDSOLGT – Bike, Burger & Beer er udsolgt for denne gang. Men skriv dig op her, så får du en besked når vi har en dato for næste BBB arrangement 🙂

Vores ambition her på mountainbike magasinet, er at fremme mountainbike i Danmark, og få flere ud og opleve det kick, det er at drible rundt på et lækkert singletrack, eller blot trille en hyggetur i skoven.

Der er mange aspekter af MTB, og der skal være plads til alle. Så udover at følge os her på siden, vil vi også gerne møde jer ude på sporet, hvor det hele sker. Vi har ikke opfundet den dybe tallerken, men blot taget et allerede eksisterende koncept til os, og tilføjet en ekstra dimension.

Bike, Burger & Beer

Konceptet er enkelt, og går ud på at mødes med andre mountainbike nørder, og lave et arrangement, hvor nybegyndere og erfarne ryttere kan mødes og dele glæden ved at cykle mountainbike. Der til har vi tilsat en dejlig saftig burger med bacon og ost, samt en kold øl. Den ultimative afslutning på en mountainbike tur.

Planen er at vi vil holde det forskellige steder i landet, og første gang bliver lørdag d. 24 september fra kl. 10 til ca. 13.30 på Vejlsøhus i Silkeborg.

Program

  • 10.00 – Vi mødes på parkeringspladsen på Vejlsøhus
  • 10.15 – Vi kører i samlet flok ud på blå spor i Nordskoven, hvor vi kører et par omgange (ca. 25km). Der er mulighed for at nøjes med at køre en enkelt omgang (ca. 12 km).
  • 12.00 – Vi kommer retur til Vejlsøhus, hvor der er mulighed for en hurtig cykelvask i deres Bikepit, mens vi strækker benene
  • 12.30 – Vi indtager en burger og en kold øl (eller sodavand) på Vejlsøhus
  • 13.30 – Afslutning og tak for denne gang.

Tilmelding

Tilmelding sker via dette link, hvor du køber en billet. Det koster kr. 98,- som er inklusiv Burger og øl, samt en donation til de lokale sporbyggere (SSSL.dk). Så tag et par venner med og kom og støt op om dette sociale MTB arrangement.

Ses vi?

Læs også: Vejlsøhus MTB ophold

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *