Seth fra “Seth´s Bike hacks” har testet en Mongoose mountainbike fra Wallmart til ca. 1.000 kroner. Her hjemme har vi også en række supermarkeder og byggemarkeder, som sælger mountainbikes på hvad jeg vil vurdere som nogenlunde samme kvalitets niveau, som den der testes her.

Vi er ikke fortaler af at man skal bruge hele sin børneopsparing for at komme i gang med at køre mountainbike, men det kan købes for billigt, og det eneste man får ud af det, er en dårlig oplevelse, og i værste fald kommer til skade.

Seth har lavet en test i 3 dele, og 1 del er indkøb og tjek af cyklen. Som du kan se i videoen er den allerede gal inden han har cyklet på den.

I del 2. kommer cyklen ud på sporet og bliver testet af en nybegynder. Overraskende nok klarer den sig ok, ved første test.

Del 3. Her kommer Mongoose mountainbiken virkelig på prøve. Seth tager den med i parken og laver bunny hop og drops på den, og her begynder vi at se, hvad en billig mountainbike kan holde til.

Skal du holde dig fra at købe en billig mountainbike?

Kan du selv skrue på cyklen, og udelukkende skal bruge den som transport til købmanden eller skole, så køb du bare en billig mtb. Skal du bruge den til mere end det, så lad være.

Se flere videoer fra Seth på hans YouTube kanal