Trænger du til nye sko ? Specialized har i dag lanceret en MTB sko specielt lavet til dage hvor der for alvor skal fart på cyklen nedad bakke.

Designed to send it

Specialized har i dag lanceret det nye skud på stammen i deres skolinje 2FO. De har i samarbejde med deres Gravity-team udviklet en sko beregnet til ture på cyklen hvor det går ned af bakke. Den særlige sko hedder 2FO DH, hvor DH naturligvis står for DownHill. Deres sko er designet til at smadre rock gardens, tacklede hårdeste bump, slag og lave store hop igen og igen og igen.

SlipNot

Det lyder som et band, men her er der altså tale om deres nyudviklede tredje generation SlipNot ™ gummisål. Det særlige ved sålen er, at den er designet til at klæbe sig til pedalstifterne. Det gør sig naturligvis kun gældende for sko i den udgave der henvender sig til “flats” pedaler. 2FO DH har øget stivheden i sålens midtersektion for at formindske træthed under lange hårde trådsessioner.

Design og funktion

2FO DH er udstyret med en forbedret ‘toe-box’, en indindvendig manchet for at holde dine tæer beskyttet. Skoen har desuden strukturel støtte i overdelen af skoen, som vil låse din fod på en komfortabel måde. Alt sammen for at øge komfort og sikkerheden i skoen når du er afsted på sporet.

Skoen kommer i to farvekombinationer. En helt grå til klikpedaler, og en udgave i sort med rød sål ligeledes til klikpedaler. Til flats pedaler kommer skoen i en sort udgave med grå nuancer, samt en sort udgave med rød sål.

Pris

  • 2FO DH Clip 1299,- kr
  • 2FO DH Flat 1199,- kr