Hvad kan man som cykelforretning gøre for at skille sig lidt ud?

Man kan bygge en MTB test bane, som de har gjort hos Dania Bikes i Rødekro. Testbanen er designet af tidligere 3 dobbelt Danmarks mester Kenneth Hansen & kendte sporbyggere. Banen er ca. 450 meter lang og indeholder de udfordringer man kan møde på diverse mountainbike spor rundt omkring i hele landet. Banen er beliggende lige ud for Dania Bikes.

Testbanen er bygget for at kunne tage kunderne med ud i den virkelige verden, hvor de kan teste både nyt og gammelt udstyr. Du kan køre en tur på banen og få indstillet din affjedring, efter blandt andet en Bike-fit indstilling.

MTB test banen er 450 meter lang, hvilket er nogenlunde tilsvarende en BMX bane. Banen indeholder mange af de elementer du også vil møde ude i skoven, og er blandt andet rockgardens, forskellige broer, berms, stejle op- og nedkørsler, drops, træstammer, pumptracks og gaps.

Bygningen af banen har været i gang siden efteråret, og er bygget på et område der er drænet og lavet i stabilgrus, så man kan køre uden at blive mudderet til. Selv efter kraftig regnvejr, tørre banen op på under et døgn.

Indvielse af MTB test bane i Rødekro

Lørdag d. 25/4 er der officiel åbning af test banen, i forbindelse med 1 års fødselsdag. Dania Bikes tænder op i grillen, og serverer pølser og drikkevarer fra kl. 12.

Adresse: Dania Bikes, Brunde Vest 9, 6230 Rødekro – Hjemmeside

  • Kl. 09.00 åbner butikken med knivskarpe KØ-tilbud
  • Kl. 12.00 åbner MTB banen & vi serverer grill-pølser samt drikkevarer.
  • Kl. 13.00 Konkurrence med hurtigste tid på testbanen starter – 1500 KR på højkant til både mænd og kvinder
  • Kl. 15.00 Konkurrence slutter
  • Kl 15.00 – 16.00 Vinderende hyldes & lodtræknings-præmier uddeles
  • Kl. 16.00 Butikken lukker