For ca. 1 måneds siden, hørte jeg om Mads og Frederik, som er 2 friske drenge på 15 år. De elsker at køre mountainbike, og efter at have hjulpet flere med at finde rundt på de lokale spor i Himmelbjerg området, blev de enige om at de lige så godt kunne tjene lidt lommepenge på at guide andre ryttere rundt på sporene.

Mads og Frederik har kørt mountainbike i henholdsvis 4 og 5 år, og kender hinanden fra den lokale MTB klub.

himmelbjerg-mtb-guide-2“Jeg har kørt mountainbike i fire år, og har min erfaring fra deltagelse i flere løb. Jeg elsker de lange nedkørsler, hvor farten bliver øget sammen med adrenalinniveauet. Det er selvfølgelig også sjovt at køre opad, hvor man ligger og presser sig selv, så man mærker, at man lever. Skovene imellem Ry og Silkeborg kender jeg ud og ind. Jeg ved præcis, hvor de udfordrende nedkørsler ligger, men selvfølgelig også, hvor de lange seje opkørsler er, hvis der er nogen, der ønsker udfordringer op ad bakke. Jeg går meget op i, at det skal være hyggeligt og sjovt for alle at køre mountainbike, ligegyldigt om det er ens første tur, eller man er en meget erfaren rytter” siger Mads Schjødt.

Turene har en varighed af 2,5 til 3 timer, og koster helt ned til kr. 100 pr. person hvis i er 3. Så har du planer om at tage til Himmelbjerg området og køre mountainbike, så tag fat i himmelbjergmtbguide.dk, eller besøg dem på Facebook.

De planlægger hver enkelt tur ud fra deltagernes tekniske færdigheder, kondition, kørestil og ønsker, så der vil sjældent være to ture, der er ens. Derfor er det er muligt at kombinere de forskellige ture. Man kan sagtens krydre en udsigtstur med nogle fede singletracks. Mads og Frederik tilbyder også natkørsel, hvis du har mod og lyst til det.

Vind en guidet tur for 4 personer

Vi har lavet en aftale med Mads og Frederik, så det betyder at du kan vinde en guidet tur for 4 personer. Du skal blot indtaste dit navn og E-mail herunder, så deltager du automatisk i lodtrækningen. Vinderen bliver trukket fredag d. 22 maj 2015, og vinderen får direkte besked, og offentliggjort her på siden. Vinderen aftaler efterfølgende de praktiske detaljer, direkte med Himmerbjerg MTB Guide.

KONKURRENCEN ER SLUT. VINDEREN BLEV: JEANETTE ANDERSEN