Ledlenser lancerer mountainbike konkurrence med Darren Berrecloth.

Én af verdens absolut bedste freeride mountainbikere Darren Berrecloth vil være det officielle ansigt på Ledlenser’s kommende mountainbike konkurrence ”Your perfect moment”.

Med start den 22. september 2016 i forbindelse med MountainBIKE Testival i Brixen (www.mountainbike-testival.de) vil mountainbikere over hele verden blive opfordret til at optage deres perfekte øjeblik på video og dele den med det øvrige biker-community.

En prestigefyldt jury udvælger de bedste videoer blandt de indsendte, hvorefter det globale biker-community kan stemme på deres foretrukne billede og være en aktiv part i udvælgelsen af otte vindere. Vinderne kan se frem til en 4-dages mountainbike begivenhed i Mexico sammen med de professionelle mountainbikere Darren Berrecloth og Julia Hoffmann.

”Catch your perfect moment!” – Med dette slogan lancerer Ledlenser sammen med PRO team MTB-rytteren Darren Berrecloth deres verdensomspændende mountainbike kampagne med XEO19R pandelampen i centrum. Sammen med Ledlenser vil han inspirere mountainbikere til at opdage og optage deres perfekte øjeblik i forbindelse med deres ture i mørket.

Billederne fra deres favorit-trails i mørket vil blive delt i community på en dedikeret landingpage og skal motivere andre montainbikere til at gøre det samme og dele deres mest spektakulære oplevelser. Juryen består af fem personer, som vil udvælge 30 perfekte øjeblikke blandt alle de delinger der bliver modtaget senest 3. november 2016. Herefter får mountainbikere over hele verden mulighed for at stemme på det bedste billede og hjælpe deres favorit til at vinde.

Jurymedlemmerne er:

  • Darren Berrecloth (PRO team rytter)
  • Julia Hoffmann (PRO team rytter)
  • Christian Schulte (Marketing Direktør, Ledlenser)
  • Holger Feist (CEO og Stifter, EVO)
  • Scott Hart (International journalist)

De 8 vindere kan se frem til fire action-spækkede dage med Darren Berrecloth og Julia Hoffmann. Ledsaget af begejstring, vil de udforske området omkring Mascota, Mexico. Vinderne vil opleve overvældende indtryk og oplevelser på mountainbike ruterne med flere forskellige sværhedsgrader. Sideløbende med dette, vil der ligeledes være mulighed for surfing og SUP (Stand Up Padle).

Perfect Moment with Darren Berrecloth by Ledlenser

https://www.youtube.com/watch?v=A80adWlhWKM

Om Ledlenser

Ledlenser er en tysk virksomhed der blev etableret i en garage tilbage i 1993 af to brødre. Oprindeligt hed virksomheden Zweibrüder men omkring årtusindeskiftet besluttede brødrene at omdøbe virksomheden til det i dag så kendte Ledlenser-navn. Ledlenser var en af de første virksomheder i verden til at anvende LED dioder som lyskilder i lygter. Siden har Ledlenser udviklet sig til en af verdens førende og mest innovative producenter af lygter og pandelamper med mere end 1.100 ansatte, 3 produktionssteder og verdensomspændende distribution.

Produkterne fra Ledlenser er kendetegnet ved ekstrem høj kvalitet, fremragende lyskvalitet og nu 7 års garanti. Derudover kan Ledlenser tilbyde det bredest og dybeste sortiment, der stort set dækker et hvert behov. En anden væsentlig styrke er, at Ledlenser er specialist indenfor sit felt, hvilket er én af de grundlæggende årsager til, at Ledlenser i dag er en af verdens førende og største producenter af lygter og pandelamper. (Læs vores test af Ledlenser XEO 19R her)

Er du interesseret og vil se hele sortimentet fra Ledlenser, så besøg ledlenser.dk. Husk at følge os facebook.com/ledlenserdk således at du hele tiden er opdateret med de nyeste produkter og konkurrencer fra Ledlenser i Danmark.