If you can dream it, you can do it!

sponz-mtb-dream-itSøren Heissel valgte at gøre mountainbike til sin levevej, og han har ikke fortrudt en eneste gang. Det er til trods for at han sagde sit gode job op sidste år, og satsede 100% på mountainbike. Det hele startede med Sponz MTB, som er en af Danmarks hurtigst voksende mountainbikeklubber. Sponz MTB har allerede over 200 medlemmer, selvom den kun har eksisteret et lille års tid.

Søren Heissel mente dog ikke det var nok med den populære mountainbike klub, så i Marts måned slog han dørene op for Sponz MTB center i Hillerød. MTB centeret er for alle der elsker mountainbike, og her kan du købe nyt udstyr, lave en god handel og bytte den gamle MTB med en ny, eller drikke en kop kaffe og få en snak om MTB.

For Søren stopper det dog ikke her, for ham er mountainbike hele hans liv, og Sponz MTB center er mere en blot en butik. Søren arrangere nemlig også foredrag, og MTB ture, for lokale og turister, og hver anden tirsdag afholder de “Bike & Burger”, hvor der først cykles en tur, og sluttes af med en velfortjent hjemmegrillet burger.

Lej en mountainbike

Hos Sponz MTB center kan du også leje en mountainbike, og prøve kræfter med mountainbike. Og ikke nok med det, så kan Sponz MTB center også arrangere guidede ture og tekniktræning i Gribskov, Tisvilde, Store dyrehave, Danstrup Hegn, Geels skov og Rude skov.

Hvad med familien?

En af grundende til at Søren sagde sit gode job op, var blandt andet at få mere tid til familien. Og selv om han arbejder flere timer nu end han nogensinde har gjort, så er det på en hel anden måde, siger han. “Her kan jeg tage familien med på arbejde, og de kan være en del at det jeg går og laver“. For Søren var det vigtigt at følge sit hjerte, og være mere sammen med familien, samtidig med at han kunne arbejde med det, der interessere ham allermest.

Besøg Sponz MTB center

MTB centeret er for alle, både børn og voksne og for nye og erfarne. Du finder Sponz MTB center på Frydenborgvej 27 L i Hillerød (Tæt på Hillerød station). Du kan læse mere om butikken på www.sponzmtbcenter.dk.