Spanske Mondraker er et af de brands vi har holdt lidt øje med de senere år, og deres længe ventede headquarter er nu klar til at de kan designe, udvikle og producere under et tag. Se video og billeder her, det ser lækkert ud.

Mondraker er stolte over at kunne præsentere deres nye hovedsæde i Elche, Spanien (Alicante). Et hovedkvarter ud over det sædvanlige, med specialbyggede faciliteter, der passer perfekt til deres brand, forener funktionalitet og design.

Vores nye facilitet gør det muligt for os at huse alle afdelinger, kontorlokaler og produktion i ét rum og under ét tag for forbedret synergi og øget ydelse.

Mondrakers stærke og hurtige vækst resulterede i nye behov, som er blevet løst takket være det nye hovedkvarter og bygningen. Et samlet arbejdsområde, der samler alle teams og afdelinger, var prioriteten og skabte et samlet miljø for udvikling af produkter og mærke på alle niveauer.

Alt samlet under et tag

Udviklingen af ​​den nye bygning gør det muligt for den tekniske afdeling inden for forskning, udviklling, teknik og design at udvide, arbejde tættere sammen og integrere den nyeste teknologi i alle processer uden problemer. Det huser også deres fulde produktionsanlæg, hvor næsten alle modeller og cykler er samlet i ét rum under et tag, hvilket muliggør rettidig levering af dele og øget arbejdsgang.

Det nye produktionsområde har også givet os mulighed for at mere end fordoble de nuværende cykel produktionstal. Et stærkt engagement i kontinuerlig udvikling og vækst af Mondraker.

Ud over design og produktion har den nye facilitet sat os i en stærkere position til at arbejde med vores globale netværk af salgsafdelinger rundt om i verden. For at gøre dette er vi ikke kun bedre rustet til at kommunikere med disse afdelinger, men bygningen byder på store indendørs og udendørs arbejdsområder, hvor vi kan udstille de forskellige samlinger af Mondraker -produkter, afholde salgsarrangementer og prøvekøre vores nyeste modeller.

Den nye bygning forstærker vores brandimage ved at vise et minimalistisk og avantgarde-design, der fremkalder den teknologi, der findes i Mondraker cykler. Faciliteter, hvor komfort og ydeevne for alle medarbejdere hersker, hvilket skaber et arbejdsmiljø, hvor teamwork og informationsstrøm mellem afdelinger tilskyndes.

Udvikling og produktion samlet et sted

Bygningens arkitektur skiller sig ud med sin form inspireret af strukturen på et hjul. En cylinder af glas og stål, der skiller sig ud i sine omgivelser for sin egenart. De nyeste teknologier har gjort det muligt at kombinere den transparente facade med et ydre stålnet, der giver solcellestyring for at minimere energiforbruget.

Naturligt lys var en prioritet fra starten og store glaserede overflader giver dig mulighed for at nyde middelhavssolen hele året, hvilket skaber et varmt og indbydende arbejdsmiljø. Dets cirkulære design inviterer dig til frit at udforske hovedkvarteret fra alle retninger. 12.000 kvadratmeter, hvor 99% af vores cykler er konceptualiseret, udviklet og samlet.

Som altid er kvalitet, innovation og ydeevne en grundlæggende del af vores DNA, og vores nye hovedkvarter repræsenterer dette. Vi er overbeviste om, at vi herfra vil forme vores fremtid og udvikle os mere effektivt, alt hvad der skal komme.

Vi har spurgt Mondraker til hvordan de håndtere situationen med leverer cykler, og til det svarer de:

Ved at samle alle vores afdelinger under ét tag, udvide produktet og arbejde tæt sammen med vores logistikteam og partnere har vi været i stand til at fastholde vores leveringsplan. Vi har øget vores produktionslinjer og flyttet næsten hele vores samling til Alicante for at støtte vores forhandlere, forbedre kvaliteten og levere ordrer hurtigere.