BOLD CYCLES introducerer sin nye progressive carbon trailcykel. BOLD LINKIN tilbydes med enten 135 eller 150 mm vandring. Fire versioner vil være tilgængelige, som adskiller sig i ramme setup og specifikationer.

Pressemeddelelse

BOLD LINKIN er toppen af ​​innovation, fokuseret på tekniske og æstetiske detaljer for at understrege sin brancheførende innovation og design. Skabt af passionerede cyklister og udviklet til dem, der ønsker en avanceret oplevelse af teknologi og design.

“Integration har altid været et kerneelement i vores cykler. Med det nye LINKIN fortsætter vi med at følge denne credo. Efter at have analyseret de kræfter, der går ind i rammen, besluttede vi med LINKIN at placere stødet vandret nær downtube-krydset. Dette sikrer et ekstremt lavt tyngdepunkt og giver masser af frigang til lange saddelpinde. Ud over IST VP affjedringsteknologien designet til progressiv trailkørsel, har cyklen adskillige andre innovative løsninger. “Save The Day Kit” i downtuben, en optimeret SAG og Bottom-Out Indicator og geometri justeringsmuligheder for og bag er blot nogle få. Den legende, men alligevel glatte håndtering kombineret med et chassis giver en utrolig ydeevne og afrunder pakken for den ambitiøse trailrytter.”

Vincenz Droux, Head of Engineering & Design Bold Cycles

Mange års erfaring med udvikling, rammebygning og fremstilling inspirerer os til at stille spørgsmålstegn ved og omdefinere reglerne for eksisterende teknologikoncepter. Integration har altid været en nøglefunktion på vores cykler og søgen efter ikke-konventionelle ideer til at flytte teknologiens grænser for at skabe cykler, der er designet til at løfte rytterens oplevelse.

Med målet om at skabe den bedste kørekvalitet i kombination med et rent, integreret design, har BOLD kasseret principperne for klassisk fuldaffjedret rammedesign og omdefineret de traditionelle koblingssystemer, så de passer til deres stels kinematik og affjedringsegenskaber ved at integrere baghjulsophænget ind i rammedesignet.

Progressiv geometri i kombination med den innovative Internal Suspension Technology bringer den perfekte blanding af balance og kontrol til LINKIN. Støddæmperen er monteret i den lavest mulige position inde i front trekanten takket være dette design. Dette centrale og lave monteringspunkt for støddæmperen, vippeled og pivot, men også flaskeholderen fører til et meget lavt massecenter, hvilket giver fremragende håndteringsevner.

Intern bagdæmper

Rammens stivhed, laveste tyngdepunkt og optimal dæmper ydelse er de vigtigste fordele ved vores Internal Suspension Technology. Tilstanden af ​​bagdæmperen har en væsentlig indflydelse på affjedringens ydeevne. Dæmperen er altid beskyttet mod snavs, vand og styrt for at sikre, at den fungerer bedst muligt. Som et resultat, drager cyklen fordel af bedre håndtering, længere dæmperservice intervaller og en mere stabil kørsel.

Internal Suspension Technology

Med dæmperen placeret internt, er vi i stand til at designe et ultrakompakt forbindelsessystem til lav vægt og høj stivhed. Linkaget er direkte fastgjort til støddæmperen og monteret på en aksel inde i rammen, hvilket betyder, at affjedringens drejetap ikke længere skal konstrueres omkring rammen.

Dette gør vores link kortere end nogen anden traditionel ophængsplatform. Brug af et Virtual Pivot-koblingsdesign forbedrer affjedringsfølelsen, pedalerne og bremseresponsen for at arbejde med maksimal effektivitet. Vores kinematiske affjedringskurve giver en smidig og sensitiv følelse og derfor exceptionelle egenskaber, perfekt støtte i midterslaget og et kontrolleret dybt slag for perfekt bottom out kontrol.

“Save the day” kit

Integrationskonceptet indeholder en smart opbevaringsløsning til værktøj inde i rammen, som er let tilgængelig ved at åbne dækslet. Sættet indeholder en reserveslange, minipumpe, dækhåndtag og et sted til kædeled. For at få dig tilbage på sporet hurtigt, er Syncros MATCHBOX SL-CT Multi-Tool skjult inde i rammen, der dækker de fleste nødsituationer.

Dæmper indstillings indikator

Adgang til dæmperen er muligt via et dæksel. Dette gør det nemt at justere rebound, kompression, stødtryk samt adgang til kablet til TracLoc Suspension System. Indstilling af den rigtige nedbøjning kan nemt gøres via en magnetudstyret indikator på ydersiden. Endeslagsvandringen kan også kontrolleres på den smart designede rejseindikator for perfekt bund-out kontrol. Stødbolte er let tilgængelige udefra.

LINKIN kommer med enten et Fox Nude 5T eller et RockShox Deluxe støddæmper, der giver enten 150 mm eller 135 mm baghjulsvandring og i kombination med TracLoc affjedringssystemet. Rejsemuligheden kan indstilles ved at udskifte den indvendige kobling ved bundbeslagets område, hvilket bevarer fleksibiliteten med begge muligheder på én rammeplatform.

TracLoc

TracLoc håndterer sag-effekten på flere måder. Mens de fleste systemer kun øger kompression ved lav hastighed i et forsøg på at opnå pedaleffektivitet, giver TracLoc dig mulighed for ikke kun at ændre kompressionsdæmpning, men også at ændre fjederkurven, hvilket dynamisk ændrer cyklens geometri. I Traction-tilstand er støddæmpet ikke kun fastere, men det har dynamisk mindre vandring. Cyklen sidder højere, bevarer en stejl sædevinkel til de stigninger og bliver mere adræt. Derudover har LINKIN en tredje tilstand med fuld lockout for at gå op ad de stejleste stier på den mest effektive måde.

Variotec

At have muligheden for at justere bundbeslagets højde og hovedvinkel giver dig mulighed for at optimere geometrien og håndteringe. Med Flip-Chip på Bold VarioTec kan du ændre bundbeslagets højde med 6,3 mm, hvilket giver LINKIN rammen tilgængelighed til at blive tilpasset fra hylden. Du kan justere hovedvinklen med en effektiv 1 grad mere slack eller steep. Dette kan gøres ved at dreje headset skålene 180 grader.

Dropperpost

Utrolig kompatibilitet med dropperpost og ubegrænsede positionerings muligheder takket være det vandrette layout af bagdæmperen i kombination med Internal Suspension Technology. Det betyder, at en 200 mm dropper, kombineret med en lav sædeposition ikke er noget problem for LINKIN.

Syncros cockpit

Cockpittet har et integreret styr- og frempind fra Syncros, som nu også giver mulighed for integration af kabler foran på cyklen. Omfattende test gjorde det muligt for Syncros at have den ønskede position for din bredde, rise og sweep, hvilket gjorde det muligt at få positionen tilpasset perfekt til det dig, der gerne vil have det bedste.

For de mest passionerede ryttere, der søger de mest progressivt konstruerede cykler, giver den helt nye LINKIN branchens mest sofistikerede, avancerede teknologi og designfunktioner.

Det kompakte Internal Suspension Technology-system og premium kulfiberrør skaber masser af plads i den forreste trekant til en vandflaske foruden en let og stiv ramme. Den perfekte balance mellem funktion og design. Cyklen ser lige så godt ud som den virker.

Læs mere om BOLD på www.boldcycles.com

LINKIN produktsortiment 2022

Den nye LINKIN kommer i 4 forskellige versioner og 2 rammesæt:

  • LINKIN 135 ULTIMATE (8.499 €)
  • LINKIN 150 ULTIMATE (10.999 €)
  • LINKIN 135 PRO (5.999 €)
  • LINKIN 150 PRO (6.999 €)

2022 LINKIN vil være tilgængelig i begyndelsen af ​​2022. Priser kan variere afhængigt af valuta, kontakt venligst din lokale BOLD forhandler for yderligere information.