For 25 år siden udviklede Muc-Off deres første produkt til cykelvask, og har siden bestræbt sig på at lave kvalitetsprodukter til mountainbikere. Det samme gør sig gældende med deres nye brand LAB94

Lab94: technical equippment designed for riders in search of adventures, built to handle everything the elements and the trail can throw at them.

“Lab94 is born from ourobsession with making performance and durability the heart of our design.Our mission was to create and build the finest technical equipment ever developed for off-road riding and we’re confident that we achieved this.”–Alex Trimnell, Muc-Off CEO

LAB94 fra Muc-Off er en serie af tasker inspireret af militæret, og er bygget til at kunne modstå hård brug, og indeholde alle de essentielle ting, man som rytter har brug for.

LAB94 Serien indeholder

Lab.94 Ride Pack

Denne rygsæks modulopbyggede design gør den alsidig og tilpasningsdygtig til enhver situation med aftagelig rygbeskyttelse og hydrosystem, samt beskyttelseslomme til din bærbare eller tablet. Den kan let omdannes fra en trailtaske til en rejse- eller pendlerpose på få minutter. Lavet ved hjælp af 1000D Tefloncoated Cordura® og YKK vandtætte lynlåse, med integreret velcro system af militær kvalitet, hvilket giver mulighed for at montere andre pakker fra Lab.94-serien. Roll top designet betyder også, at den har hele 20L intern opbevaringskapacitet, mens du opretholder en slank æstetisk design, mens du forbliver kølig og behagelig takket være klimakontrollsystemet på bagpanelet for at give maksimal luftstrøm.

Vejledende pris ca. 1.150 kr. / Læs mere her

Lab.94 Dopp Kit Bag

Dopp Kit tasken er konstrueret af 1000D Cordura® og YKK vandtætte lynlåse. Tre indvendige rum, der er designet til at rumme plejeprodukter med et aftageligt indbygget spejl. Designet til let at fastgøre til LAB94 Ride Pack. Tasken er ideel til cykelrejser og bikepacking, hvor man har brug for en lille toilettaske.

Vejledende pris ca. 350 kr / Læs mere her

Lab.94 Essentials Pack

Ved hjælp af de fineste materialer har Muc-Off udviklet en pakke med en vejrbestandig konstruktion og slagskum for at sikre, at din telefon er fuldt beskyttet mod tunge stød konstrueret med elastiske tilbehørsstropper, så du kan holde alle dine vigtige tin med en intern Cordura®-taske. cyklen er Essentials Pack perfekt til at opbevare f.eks. dit elektronik og mobil, samt diverse småting til til når du er på farten. Kan bruges som et selvstændigt stykke eller fastgøres til Lab.94 Ride Pack ved hjælp af velcro-systemet.

Vejledende pris ca. 265 kr. / Læs mere her

Forskellige bundle-versioner findes som tilbehør og tilføjelser, inklusive stilfulde patch-sæt. Hvert produkt i sortimentet er designet internt hos Muc-Off og håndlavet med opmærksomhed på detaljer og kvalitet.

“We haveonly used the world’s most technically brilliant fabrics and the best of breed manufacturing techniques to create the highest performance riding garments which offer unrivalled performance and protection from the elements.” –Andrew Syme, Lab.94 Product Design Manager

Læs mere om LAB.94 på https://muc-off.com/pages/lab-94

Om Muc-off

Tilbage i 1991 startede Rex og Marilyn Trimnell tingene med X-Lite UK. Efter at have designet og produceret verdens første dobbeltkronede cykelgaffel, skabte Rex en perfekt lyserød spray for at rengøre sit kit. For at gøre en lang historie kort var Rex’s rengøringsmiddel den bedste ting siden skiveskåret brød, og det varede ikke længe, før ordet kom ud og Muc-Off blev født.