De fleste af os har nok foretrukket de varme stuer i dag. Men for 82 unge drenge og piger var der noget helt andet der trak. De var nemlig ude og køre MTB løb i Undallslund ved Viborg. De havde trodset kulde og kraftig vind, og nød nogle timer på et spor der var lavet i dagens anledning.

“Inde i skoven var det ikke koldt”

Vintercup 2. afd. 1De fleste deltagere til den 2. afdeling af vintercup i det midtjyske, lagde først mærke til kulden og vinden efter de var færdige med dagens løb. Undervejs var der fuld fokus på sporet, de andre deltagere og udstyret. Men da de var kommet i mål, gjorde den varme kakao inde i det opstillede telt underværker. Så meget, at enkelte skulle bruge lidt tid, før de kom ud og hentede deres lodtrækningspræmie, som var sponsoreret af vintercuppens forskellige sponsorer.

Vintercuppen

Vintercuppen er arrangeret af Hald Ege MTB, og foregår derfor i skovene omkring Viborg. Men det afholder ikke deltagerne fra at komme fra store dele af Jylland, ja, og en enkel fra Sjælland. Der var i dagens anledning lavet et spor på ca. 1,1 km. Hvor antallet af omgange varierede efter alder.

Vintercup 2. afd.De største kørte flest omgange, og de allermindste kørte færrest, og undgik den lange opkørsel. På den lange opkørsel, havde flere publikummer placeret sig, sådan at det, med lidt god vilje, kunne minde om en af de store bjergetaper fra Tour de France.

Det gav god stemning, og så gav det deltagerne ekstra kræfter. Det var der brug for, for selvom ikke alle viste det, så havde kulden stor effekt på dem, og havde man sommerhandskerne på, eller havde man ikke fået vinterjakken ordentlig lukket, så trængte kulden ind. Enkelte måtte udgå, men generelt rigtig flot kørt af både store og små.

Cuppens 2. afdeling var igen fint arrangeret, og der var styr på det hele. Resultatet af dagens strabadser kan findes her.

Vinder fotos, og udvalgte fotos fra dagen kan ses herunder.

Vinderfotos:

Billeder fra dagen: